Thursday, January 21, 2010

Selesai Sudah Langkah Kedua...

Kesinambungan dari LangkahPertama saya, maka haruslah ada Langkah Kedua.

Langkah kedua adalah, booking tiket flight ke destinasi idaman. Maka malam tadi, Mr Hubby telah membuat online-booking... thank you darlingggg!!!

Alhamdulillah, acara menempah tiket telah sukses. Lega bila dah confirmkan booking. Maka, dengan ini selesai sudah langkah kedua....................

*



*



*


*


InsyaAllah, dengan keizinanNya, maka kami akan bercuti-cuti ke sana sekitar bulan Jun nanti. Harap-harap tiada apa yang menghalang. Tiket dah bayar wooooo.... :P

Dan yang lebih menarik lagi, UmiSufira and family akan menyertai holiday ini... yeaayyyyyy.... Setelah sekian lama merancang keluarga percutian ini, akhirnya kami benar-benar akan melaluinya. Sesungguhnya mak dan Mimi adalah sangat excited!!!!!!!!!!! Tak sabar nak tunggu bulan Jun nanti. Lepas nih tido malam kami bermimpikan pulau nan indah sokmo lahhh... wakakakakaaa...

So the next steps will be, organizing what should be done there. Ada sape-sape nak join kami di sana??? Masih sempat nak booking tiket nih.. :D

Saya adalah di awang-awangan ketika ini......... wakakkakakaaaaaaa.......... :P


14 comments:

ina said...

nyah..ko nak g phuket erk..my hubby p last year..pero2 bagik hadiah..dia kata pulau 2 'pulau maksiat'...kalo bawak anak2 mmg kena asik tutup mata anak2...bayang la cam kita p showroom kete, tgk kete kan??tapi pompuan kat dalam 2..piluh jerk....

Nanak said...

nak ikut tp rasanya aku tgh bpantang la time tu..huhu

~: UmmiNor:~ said...

wah bestnyer...: mode jeles:

Zety Zin said...

bestnya. bestnya. nanti hulur ole-ole kat saya ye :P

Nieza Ishak said...

bestnyaaaaaaa

ambik gambar banyak banyak skettttt ....

~Umi.Sufira~ said...

mak eksaited nyah..lagi2 tiket dah beli nih...harap2 tiada aral and semua berjalan lancar kan...amin:)

suhaila said...

PEH..BETUL2 BERANI NIE G pUCKET...
TGK GAMBO KWN AKU G SANA...MMG CUN...NYAMAN...
BAWAKKAN SAMEX CEMINMATA HITAM...KALAU BLH PAKAI DOUBLE....
AKAHS AKAHS

Mummy Harith Hannah said...

Owh, padanlah korang "kamceng giller", ader projek XXX ghopenya. Hahaha. :))

Teringin nak join, tapi next 2 weeks kami pegi KK, so kalau nak travel jauh2 nie kenalah masuk budget 2011 pula. Huhuhu. Sila update gamba2 gedix korang nnt nyah...

p/s : Hopefully taderlah org yg jeles tgk keseronokkan korang nie, sampai tahap laga2 plak. Huhu. Take care tau korang (Intan & Mimi)~ ;)

Sayang.Ibu said...

syioknya hubby ko dpt pi free... x pe laa, kasik laki aku cuci mata once for a life time.. aku pun bley cuci mata jugak...wakakakkaaa

nanak.. bersalin bln 6 yer... takpe, nanti dah abih pantang boleh laa pi jalan2.. :)

umminor..jgn laa jeles, nih 1st time nak berjalan jauh nihhh

ZZ.. berehhhhhhh...

nieza..wajibb lah amik gambo byk2.. :)

mimi.. nanti kita roger2 aktiviti kat sana yer nyahhhh.. bile nak jumpak nihhh??? ;)

kak sue.. samex kata, mat saleh kat sana bukan standard mcm dlm baywatch.. byk yg barai2 jer..wakakakaa... kita pun kena bawak spek itam gak nih.. hahaha..:P

arnie..gitulah kisahnya nyahhh...hahahahaaa.... xpe sok kalo ada aktiviti 2011, bley ko join skali... hehehehee... ;)

lailasani said...

woww.. syoknyeeeeee dh ade plan jalan2 ke pulauu...

m-i-o said...

aku rasa ko kena jadi aiyyaa cik siti, hubby pulak jadi apek.

lompat, lompat! lompat apek lompat!

cuci mata dgn optrex shj ok :P
lagha tu, lagha :P

Sayang.Ibu said...

lailasani... mmg syiokkk.. ahahhaaa

zufa...kalo hubby aku asik nak pandang2 jeling2 jer, aku kurung dia dlm bilik.. bior aku jer cuci mata... opsss... lagha..lagha.. :P

yOrTs said...

Nanti aku tutup mata shamsul sepanjang percutian kat sana ye intan? boleh?

Sayang.Ibu said...

boleh..boleh...tapiii...ehhhh...abih mata ko sape nak tutup??? :P