Thursday, January 28, 2010

Telah Sampai...D

Keterujaan saya adalah memuncak bila parcel yang saya nanti-nantikan telah sampai hari ini di sekolah. Tak sempat-sempat nak tunggu balik, saya dah bukak parcel tu.


Dan... Jeng.. Jeng... Jenggggggggg!!!!!!!!


*



*




*





*




*




*


Inilah diaaaa.......

Novel Ranting Cinta Si Plato, karya terbaru Pn. Norhayati Ibrahim
&
Setulus Cinta, hasil Pn. Norhayati Ibrahim



Pertama kali membeli novel secara online. Saya beli dari SINI. Sebenarnya saya beli online sebab tak sabar menunggu novel baru Kak Yati sampai di Johor. Memang kalo novel-novel baru nih lambat nak sampai sini. Jadi beli online adalah solutionnya. Lagi pulak postage fee adalah percuma wehhhhh!!!!!!!! :D

Tapi... oleh kerana kesengalan saya, yang waktu order tu tak check buku yang dah ada, maka inilah yang berlaku......

Rupanya mak dah ado Setulus Cinta tuuuuuu... :P


Saya memang tak ingat langsung yang saya dah baca cerita nih. Saya baca sinopsis cerita nih masa nak order online tu, terus rasa best citer nihhhh.. Terus jer order... hahhahaaa... Padan muko mak cikkkkk!!!!!

Tapi tak apalahhhh ada dua pun sebab novel yang baru saya dapat ni ada ini.......

Ekslusif tandatangan Kak Yati.... :)


Saya memang minat habis dengan Kak Yati. Saya tahu Kak Yati pun selalu baca blog saya... Terima kasih kak sebab sudi baca bebelan saya yang selalu merepek nihhh.. hahhahaaaa.....
Saya pun suka baca BLOG KAK YATI. Saya suka tengok telatah anak Kak Yati yang sangat comel itu... teringat saya pada Aina, sebab mereka sebaya.. :)
Lagipun bila membaca kisah Kak Yati di blognya, terasa dekat dengan penulis kesayangan saya ini... :D

Inilah antara koleksi novel Kak Yati yang saya ada...



Setelah saya semak-semak, saya nak senaraikan balik novel-novel Kak Yati yang saya belum ada lagi untuk rujukan diri sendiri lain kali nak order, check dulu!!!

1. Dia Lebih Mengerti
2. Andai Semalam Ku Miliki
3. Bunga Kasih
4. Hati Yang Luka

Novel-novel ini bakal saya order online aje dari Kak Yati nanti... :)

Siapa antara kalian yang suka novel Kak Yati, sila angkat tangannnnn!!!!!!!! :D


7 comments:

LiAnA said...

yerr saya pun suka novel Kak Yati ngeeheee...tp now nape cam takder masa je nk baca :(

Zety Zin said...

Tajuk Setulus Cinta yang dalam checklist tu tak sama dengan yang dalam gambar tu ke? Kot sama karang ter-order lagik pulak dah :)

Sayang.Ibu said...

mmg liana, kat umah tu da sedia ada 4 buah buku x berbaca lagik, ni beli lagik... huhuhuuuu.... :P

ZZ.. Ya Allah, ko tengok laa haku nyahhhh... pi tulis lagik.. wakakkaaa... thanx babe, aku da edit tuuu.. :P

CikChelsea said...

sy start suka tulisan norhayati brahim melalui novel dia yg berjudul hati seorang wanita..fuhhh cite tuh masih ku ingt sehingga kini

yg baru2 nih dh jarang baca sbb storyline dia sy rs mcm dh kurang umpphh..hehe jgn maree~

Sayang.Ibu said...

ye ke cik chelsea, tapi ahkak masih seperti dahulu dengan cerita2 kak yati tu.. :)

m-i-o said...

perghh. kalo aku jadi kak yati, aku bangga gile! punyela banyak ko borong buku dia beb :P

tengah pikir ni, sapa favourite authorku. hmmm....

......

eh, aku takde favourite author? apakah?!

Sayang.Ibu said...

hahahahaaa... aku nih nyah, tak byk author yg aku suka.. ada few names jer yg mmg aku x ketinggalan beli buku dia.. :)