Thursday, January 14, 2010

Confirm...

Confirmlah hari ini si dia balik ke pangkuan ke Malaysia. By the time, saya rasa flight dari Qatar sudah landed di KLIA. Maybe si dia akan ambil teksi sahaja balik ke Johor atau ambil another flight to Senai. Tak kisahlah... janji si dia sudah selamat tiba dan kami akan berjumpa setelah sekian lama sekejaaaaaappppppppppppp saja lagi.

Hati adalah melonjak-lonjak tidak sabar... cepatlah si dia sampai ke rumah... :D
Aina dan Ainin pun bersorak-sorak happy bila saya cakap abah nak balik hari ini. Kami semua tak sabar nak memeriahkan rumah yang sudah lama sunyi... Owhhhh... the feeling is great!!!

Cikgu Intan hari ini tiba-tiba menjadi sangat baik hati dan tak garang.. wakakakakaaa......

13 comments:

Marisa said...

tumpang excited! i faham perasaan tu.... tambah2 dgn anak2 sekali.... so touching laa...

Fid said...

Cikgu Intan
hari ni student hang akan pelik.."awat cikgu Intan mulia sangat pekertinya hari ini??"
hakhahak
hang tu 'syok' ada makna kahkahkahkahkah
aku rasa ibu lagi melonjak2 daripada anak!kahkahkahkahkah

Sayang.Ibu said...

marisa, mmg touching tawww, dah terbayang dah muka si aina ngan ainin melompat2 bile tengok abah dia karang.. :)

fid.. kahkahkahhhh... keji tawww hang nihhh... :P
tapi mmg kalo bley aku pun nak melompat2 mcm anak aku, tp terpaksa kontrol macho... wakakakaa

Nanak said...

so, hari ni nak masak apa?hehe..
i tumpang happy...ngeeee

~: UmmiNor:~ said...

intan........aku paham peraaan mu itewww............ rasa macam nak terjun ke laut je, ckp kat ikan, laki aku dah balik muahahaha :D

~Umi.Sufira~ said...

Wah..mesti ko di awang2an nyah...malam ni kompem ko wangi2 tuh..ekekeke....beb, dah buleh roger2 utk gather2 tu..ekekek..;)

Ella said...

wah3..senyum sampai ke telinga hr ni ko yer..

mmg feeling lain mcm kan bila lama tk jumpa hubby.

i'm happy for u babe..

Nieza Ishak said...

waweeeeeee ...

senyum selebar2nyaa ekk arini .. hihihi

Sayang.Ibu said...

nanak.. blom pikir lagi nih nak masak apa, kena tanya si dia laaa nak mkn ape. nak kena pi pasar nampak gayanya nih, fridge dah lama kosong.. hahahaa

umminor, mmg laaa..sukak giler nih

mimi.. iskkk.. paham2 jek laa..wakaka.. okeh, nanti mak roger2 bila semua org sudah lepas rindu dendam.. :P

Ella.. TQ babe.. ko mesti paham sangat kannn.. seminggu x jumpak pun rindu, lagik lah berbulan..hahaha

nieza.. penat arini mak senyum manjanggg.. muahahahaa

CikChelsea said...

ohhhhhooo hoiiii patot la hepi =P

slmt bbulan madu bahahaha ^_^

LiAnA said...

yeayyyy bestnyaa... i know ur feeling hik..hik... enjoyyy

Fid said...

perghhh
cikgu wei
baik punya bajet laki ko balik erk! cet esok ko jgn MC plak kahkahkah
ada makna tersirat sila tgk kalenda!

Sayang.Ibu said...

cik chelsea.. muahahhaaa.... bulan madu bersama anak2 nihhh.. :P

Liana... mesti lah u pun tau kannn.. *wink*

Fid... laki mak mmg pandai bajet... muakakakkaaa.... kat skolah pun depa sokmo pesan haku jgn MC.. ampehhh tullll.. :P