Wednesday, January 13, 2010

Berdebar-debar...

Ini lebih hebat dari Debaran Sehati Berdansa. Debarannya adalah sama hebat dengan debaran malam pertama pengantin. Saya tidak sabar menunggu 14 hb. Oh.. bukan..bukan... bukan 14 Februari. Valentine's Day tidak pernah ada dalam kamus hidup saya dan kekasih hati. Saya tak sabar menunggu 14 Januari.

Ye saya tahu esok adalah 14 hb.. tetapi mengapa saya rasa tiba-tiba masa berlalu dengan begitu perlahan sekali. Saya rasa jarum jam nih macam lambat betolll bergerak... huhuhuuuuu... Namun apa yang penting... KERJASAMA... saya harap sesuatu yang bakal berlaku pada 14 Januari 2010 itu is for real. Janganlah ada sebarang halangan yang bangang akibat dari pengurusan yang sengal.

Now I'm not counting the days anymore, I am counting the moments... :)



6 comments:

CikChelsea said...

psl apa neh? nak tau nak tau

tp tak paham...nyeboks saje..theheee~

Ella said...

AKU TAU!!!!!!!!!!!

esok hubby ko balik kan?..hehehe

Selamat bulan madu babe..hahah

Drama Mama said...

oh apa ada on 14th? hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Sayang.Ibu said...

cik chelsea & Drama Mama... esok saya bagitau nape... kekekeee.. xde laa, esok hubby ku akan balik, dah sebulan lebey tak jumpa woooo... :P

ella.. 10 markah utk ko... ahahhaa.. aku mmg feeling2 nak bulan madu nih..wakakkaaa....:P

Nanak said...

ok..sila tukar cadar baru..hahaha..JK ok.

Sayang.Ibu said...

nanak.. muakakakaa... esok mak tukar.. :P