Friday, November 6, 2009

MemangTak Boleh Tahan...

... apabila menyapu honey & beeswax hand and foot butter dari rangkaian
Spa Wisdom Africa Body Shop ini.....

*picture credit to Google Image..

Baunya yang wangi dan lembut menyerap ke kulit, membuatkan saya terpesona. Kulit tangan saya memang kering dan sangat perlukan krim tangan. Bila saya mencuba yang ini, terasa lain betul. Ianya tak berminyak, meresap dan kekal lembut pada tangan. Owhhhh... memang saya sudah jatuh cinta dengannya. Krim ini telah membuat saya pangkah krim-krim tangan yang lain, yang pernah saya gunakan.

Kelihatannya 'musim kemarau' adalah seperti tak ada maknanya untuk saya. Dalam pada tak nak membeli, tetap juga ada yang masuk dalam list... Ada orang nak nasihatkan saya kah???? :P


7 comments:

DNNA said...

Aiseh,

Aku takleh nak nasihatkan ko la mek sebab aku pun 2 x 5, 5 x 2 jer ...

kah kah kah ...

p/s - apa kata ko mintak nasihat che abangmu?? biasanya suami2 kita ni la penasihat2 yang paling baguzzz!!!;p

~ As ~ said...

aku pun baru jinak2 ngan body shop product...
hand lotion ni blm try, ada nak nasihat ku jg ka??? :p

azrinna said...

Saya pun 2 X 5. Entah apa yg aku beli tau2 robek poket.

Nieza Ishak said...

aisehhhhhh bodyshop ekkk???

nieza tengah tunggu peluang nak pi usha2 produk yang intan suggest tue ...

yang ni pun kena usha nampaknyaaa .. hihihi

Sayang.Ibu said...

DNNA... aku takut kalo mintak khidmat nasihat si dia, aku terus tak ingin membelibelah hingga ke akhir hayatku nanti...kahkahkahhhh

As.. aku nasihatkan ko p laa beli beb... ai likeeee... hahahhaaa

Azrinna.. samalah nyahhh..ku pun jua..

nieza... usha jgn x usha... ahahahaa.. kalo nak order je cpt.. mak ada je stok nih...;)

Mummy Dasy said...

XLEH NAK NASIHAT COZ ME PUN SAMA...dalam xnak tu tetap ada juga yg disambar

Sayang.Ibu said...

MD.. ternyata mmg ramai yg sekufu dongan den... hahahahaaa