Monday, November 23, 2009

Angan-Angan @ Impian 2010???...

Sebab tahun 2009 nih dah nak berakhir, aci tak kalau berangan atau membuat impian untuk tahun 2010??? Kahkahkahhhhh... orang cerita pasal azam tahun baru, tapi saya tak berahi nak sebut pasal azam, lagi bernafsu berangan... Lantakkkkkkk............ :P

Mungkin ini adalah kesan akibat kekerapan membuat lawatan sambil belajar ke SINI. Juling-juling bijik mata saya, kembang-kempis lobang idung bila ke SINI. Memang gerammmmm... Ella, ko punya angkaralah ini, Kahkahkahhhhhh.....

Jadi ini adalah angan-angan @ impian 2010 saya. Sudah lama berminat sebenarnya, cuma tak sampai hati lagi nak rembat. Memperkenalkannnnnnnn.....


.


.




.




.


.

LV Neverfull GM (Large) Damier

picture credit to here


Memang bukanlah latest collection LV, tapi sangat berkenan sebab rasa macam praktikal sangat kalo bawak pi skolah... Sepatah kata KakSue, kalau bawak pi skolah, buat isi buku rekod mengajar mesti budak akan bertambah pandai... wakakakkaaaaaa.... Kak Sue kata niat nak kena betul, barulah impian akan dipermudahkan Tuhan... betul cakap Kak Sue tu... (Pejam mata pasang niat... sahaja aku nak beli NF untuk buat isi buku rekod mengajar supaya anak muridku bertambah pandaiiiii... aminnnn). Memang, dalam apapun perbuatan... niat nak kena betul, saya setuju itu.. sape lagi yang setuju, angkat tangan????


Tetapi itu hanyalah angan-angan saya... Berangan tak payah bayar kannnn.... Entahkan tercapai entahkan tidakkk. Sebab Bonus (boleh panggil bonuskahhh???) tahun ini pun, nak beli purse LV pun tak lepas... wakakakkakaaaa................ Lagipun 2010 ada satu projek MEGA yang sedang dalam perancangan dan mahu direalisasikan. Jadi haruslah didahulukan... kalau tidak merana jiwa... :D

projek MEGA 2010... berangan (berangan lagi???) mahu ke sini... :P



Namun saya akan tetap terus berangan... best lah berangan nihhhh... Ada sesiapa yang nak join saya berangan??? :P


p/s I Love You untuk Kak Sue... akak belilah NF ni kak, barulah sesuai dengan purse LV authentic yang Ading belikan untuk akak tuuuuu... wakakkakaaa


12 comments:

Ella said...

BABE.
wah...mentang2 dah school holiday..ko dah relaks and start berangan dah eh?.
but berangan tu bagus babe..ibarat satu doa..
bila selalu berangan je, insya Allah akan dpt.
Sepatah kata hubby aku, 'kalau takda angan2 nti u malas nk kerja keras nk usaha dptkan apa yg u idamkan'.

Its true..bila ada angan2 kerja susah sikit pun sanggup. Janji apa yg di idamkan terlaksana..haha

Aku pun ada angan2 nk g holiday next yr.. Cuma tak tau lg ke mana..
Tunggu si kecik ni kuar ler, br ler boley berangan yg lain. haha

Fid said...

aku angan2 nak wng besar ja
aku dengar sana sini itu syarikat kapal terbang tersohor menang itu ini world 1st,...asia 1st bagai takkan tak dah rasa nak huloq sikit kot..kahkahakh

wehh MAS tak bagi bonus pun! benci!

~Umi.Sufira~ said...

Beb! Aku nak join ko berangan buleh???:)

~ As ~ said...

Aku berangan nak slim kurus habess.... lepas bln 6 2010 kot, lps berpantang...ahahaha...

Mummy Harith Hannah said...

Aku juga sgt berangan nakkan Damier NeverFull tue! tgk gambar pon dah boleh buat meroyan tawww... Huwaaaa.... :P

Zety Zin said...

nak join berangan jugak boleh? saya berangan nak dapat duit yang sangat sangat banyak!!!

cikgu, sila kutip tag di blog saya ye cikgu. assignment sempena cuti sekolah :P

Sayang.Ibu said...

babe... btol btolll... angan2 memotivatekan kita kankankannn.. ko nk p holiday, tunggu baby kluor. macam aku last year,si kecik tu br 4bln, haku dah hangkut p holiday...hahahhaaa

fid.. kedekut nye MAS.. x bg bonus kat laki ko yg rajin bekerja tu.. wang besar..wang besarrr... ntah bila nak dpt nyahhhh

mimi.. mari kita pejam mata, brangan sama2..ahaksss

As... xpe.. kalo x slim, ko msk slim world...hahhaaa

arnie... angan2 kita serupa... mmg beb.. aku dok tenung gambo ni lama2 blh bwk dlm mimpi youuuu...

ZZ...mari berangan bersama2.. angan2 adalah FOC...hahahaaa
ok babe, nnt mak kutip yer... tq

suhainini said...

sy dh terbawak2 ke mimpi beg itu...skrg dh lupakan dah..hehe..bukan sbb dh beli...sbb mmg tau tk terbeli..hehe..berangan benda lain pulak skrg:)
anyway, salam kenal

Sayang.Ibu said...

hai su... salam kenal... sama lah, ku pun termimpi2 beg itu.. ntah biler laaaaaaaaaaaaaa dpt...hahahhaaa

Ain said...

salam perkenalan.
glad to find this blog.i`m already be your blog follower, please be mine.tq-ain
http://wadee-al-ain.blogspot.com

MN said...

Kang isi brg byk2 putus pulak tali NF tu. kih kih kih...

Sayang.Ibu said...

Hai ain.. salam ukhwahhh... thanx for following. Will follow u too...

MN.. kahkahkkahhhh... janganlah hang bayangkan mak sumbat NF tu dgn buku2 mcm beg skolah budak2 sekolah rendah zaman skrg... :P