Wednesday, November 18, 2009

Impian Yang Perlu Ditunda...

Berita terkini yang saya dengar di sekolah saya adalah, sudah ramai rakan seperjuangan yang sudah memulakan lagi perjuangan baru. Perjuangan baru???? Errrr... dalam ertikata lain, geng-geng mak buyung 2008 sudah mula menempah gelaran mak buyung tersohor lagi pada tahun 2010. Ada yang sudah confirm, ada yang sudah dalam perancangan bajet 2010.
Saya agak, menjelang buka sekolah 2010 nanti ramailah yang akan melapor diri sebagai 'mak buyung' sebab cuti panjang sangat,tak tau nak buat hape lagi.. macam tragedi yang berlaku pada tahun 2008... hahahhahaaa...

Bila melihat kawan-kawan saya sudah mula mengorak langkah, tiba-tiba perut saya pun macam gatal mintak diisi.. apakahhhhhhh?????????? Muahahahahaaaa.......... Terdetik jugak nak rasa pengalaman membawa perut lagi. Kalo saya bawa isu ini kepada pengetahuan pihak berwajib yang satu lagi, haruslah dia tersenyum lebar sampai ke telinga... :P

Tetapi, istighfar... istighfar... sila muhasabah diri, jangan tertawan dengan 'kehebatan' rakan-rakan seperjuangan yang lain, walopun ramai yang memberikan saya sokongan moral supaya 'join the club'... Saya perlu mengingatkan diri sendiri, BF target saya masih ada lagi berbaki 8 bulan sahaja lagi. Sabarrr... sabarrrrr..... :D

Lagipun yang paling utama, harus lah saya menggunakan sepenuhnya jerangkap-samar yang ada ini. Pasang mahal-mahal takkan nak guna sekejap ajer kannn... buang duit aje... kahkahkahhhh............ Jadi tak payah lah nak berangan nak 'join 2010 club' yang baru saja diumumkan penubuhannya di sekolah saya ini... Target saya, 2011... insyaAllah.... :P

Errr... kalian?? Ada yang baru join kelab mak buyung 2010???????? .... :D


10 comments:

~Umi.Sufira~ said...

Sabar beb sabar...Ingat rancangan kita nak sama2 2011 nanti....tambahan lagi karang terbantut pulak plan 2010 yang satu lagi..ahaks...

Sayang.Ibu said...

kahkahkahhhhhh....btol..bbtollll...aku muhasabah diri nihhh...*pejam mata*

~ As ~ said...

aku adalah golongan itu 2010...here my baby come..ahahaha

izzahazfar said...

hehehe...zah pun rancang 2011..tp kalau melekat juga 2010...tak leh nak kata apa...hehehe

ina said...

intan..aku rancang nak melekat 2010 gak..tapi nak deliver 2011..aci dakkkkk....

m-i-o said...

errr mak buyung 2008 dh tempah tiket 2010?

kompius.

mak ni mak buyung 2007 tau. apakah mak ketinggalan batch? kahkahkah!

Nieza Ishak said...

nieza pun plan 2011 gak ... lepas zulaikha habiskan tempoh menyusu 2tahun ..

tp la ni ...
dada berdebar2 ... adoyaiiiiiii ..

adakah ?????

suhaila said...

amboi2....
senang betul korang nak ke tak nak hamil ek? Ni group2 pantang cuit la ya? jeles i....
akk setiap tahun nak joint the club...x pernah dapt seh since 2007 lagi....

Sayang.Ibu said...

As.. okeh ko dah kira mendaftar dahhh...ahahhahaa

zah.. tu namanya rejeki.. rejeki jgn ditolakkkk... ;p

ina.. aci ajer... aku bajet nak kluor produk ujung2 bln 9, jadi lama sket leh cuti sbb smbg cuti skolah trus...kahkahkahhhh

zufa.. ko masih lom terlewat nyah, masih smpt kalo nak mendaftar...;p

nieza...baik check btol2...manalah tauuuuu...hihihiiii....

kak sue... apalagi, cik abg balik nih, pulun abih laaaaaaa.... :P

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇