Monday, November 29, 2010

Pecah Rekod!!!

Pecah rekod btol saya sekeluarga minggu ini, bila menonton 3 movies kat wayang berturutan dalam masa seminggu!!! Memang sebelum ni tak pernah tengok banyak-banyak movies dalam tempoh masa seminggu. Biasanya, sejak beranak-pinak nih.. paling terer pun sebulan sekali jer pi wayang. Tapi hagaknya sebab ujung-ujung tahun ni kan banyak movie yang best-best, ditambah pulak sesi outing kami yang takde hala-tujuan.. maka ke wayang lah jawabnya... Yang paling best sebab Aina dan Ainin boleh behave sampai cerita abes... :)


Sesi wayang-wayang kami dimulakan dengan cerita ini pada Ahad minggu lepas...
Harry Potter & The Deathly Hallows....
Siri Harry Porter memang laaa terbaek kannn.. :)



Next movie on last Friday... Rapunzel
Best... Best... Best...
Anak-anak dara saya haruslah sangat suka... :D



Akhir sekali semalam kami tengok ini... Unstoppable
Movie yang ni lebih kepada melayan napsu mak-pak... hahahhaaaaa
Anak-anak boring tengok citer ni, tapi layannnnn jugakkkk...
:P
Memang menyenakkan perut ahhh citer nihhh, saspennnn sampai abessss...
Siap audience ada yang terjerit-jerit... over ko!!!!
:P


Ok... tu ajer kisah wayang-marathon kami. Korang dah tengok ke citer-citer tu??? Selamat hari Isnin u ollsssssssss... Keje leklok... mak masih terbongkang nihhhh.... muakakakkaaaaaa


3 comments:

TopsyTurvyMum said...

kencang ko nYahhh!!
mak last tgk wayang 2002 kot wahahaha!
Kalau dekat2 boleh gak kita bongkang berjemaah yerr...

Sayang.Ibu said...

TTM... weh gile lama ko x tengok wyg. kat sana apsal ko x pi nyah?? tu ler... bestnyaa membongkang kan nyah kannnn... :P

Fid said...

ye laaa
ko kan cutiiiiiii