Friday, November 19, 2010

Mirror, Mirror Upon The Wall...

Mirror, mirror upon the wall.....



*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

Who is the prettiest of all???....


*
*
*
*


*
*
*

*
*
*

PLINGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!.................

*
*
*
*
*

*
*
*

*
*
*


*

*

*
Oh no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The Queen was horrified... Soon she....... *to be continued*




*

*

*

*

Ok.. memang keji kan... Apa kes ko nak bertanding sape paling cun dengan anak dara sendirik??? Wakakakakaaaaaaaaaa..... :P

Kes sebenar adalah begini. Oleh kerana saya melihat muka dalam cermin adalah 'penyek' dan bulat apabila memakai tudom Syria ini....................................


Maka dengan ini saya mengumumkan, bahawasanya tudom Syria itu adalah dicipta bukan untuk perempuan-bermuka-bulat seperti saya. Sekian, terima kasih...

Owh... adapun tudom syria itu dibeli untuk Aina pakai masa pertandingan pakaian beragamnya dan saya pun gatal nak try since tengok orang pakai macam lawo dan best je. Tapi nasib baik, sedor diri... maka tak perlulah saya memulakan koleksi Syria pulak lepas nih.. Nasib baik... *lap peluh*

Dalam gambo di atas adalah nampak muka macam bujur, ye puan-puan... Sesungguhnya itu adalah teknik bergambo semata. Tak sanggup mak nak tempek muka-pompuan-bulat kat blog nih... :P

Sekian, terima kasih lagi sekali....


9 comments:

Nieza Ishak said...

haku pun tak sajak nyahhhhhh ....

weiii ko pi la usha pearl haya, haku tengah meroyan dgn paerl haya ... diam2 dah ada 10helai koleksii ... pi la usha weiiiiiiiii ....

Sally said...

Aina pakai cun tu nyah..tak penyek...akak pun sama..kalau pakai tudung syria ni...ya ampunnn buruk bbnor ngk..dh rupa ayam stimroll..anak dara pakai cun gak..huhu..

Zety Zin said...

dulu pernah le try kat kedai tudung nih. last2 budak salesgirl tu siap kata, "akak tak sesuai lah pakai tudung ni. akak try yang ni la pulak" lalu menunjukkan aku tudung yang ber awning itu. kahkahkah. memang bulat gila muka mak kalu pakai tudung syria tu nyah!

mamaDhea said...

aku pon rasa nak test tudung ni.. tgk opismate aku pakai cantekk jek.. nanti dah try mak wat post gak laa.. *ntah bileeeeeeeeeeeeeee :P*

MarDiah said...

kalau nak nampak bujur, letak awning kat anak tudung tu. kasik ke depan sikit...

knv said...

hahahahha! gediksss! :P

Zety Zin said...

anda telah ditag. sila kutip di blog ai :)

Sayang.Ibu said...

owh nieza, jgn laa ko menggoda haku dgn benda2 baru.. mak nih x kuat iman, kalah pada godaan.. hahahaa

kak sally, tu laa pasal, aina pakai cun, ibu dia pakai hancussss.. hahahaaa... eh btol laa kite pun perasan, kalo anak2 dara pakai comey je. apakah kerana ukur lilit muka anak dara x sekembang muka mak2 org ek?? hahahaaa

ZZ.. aku pernah try skali kat ariani, kes melayan si ely tu.. tp aku tengok x semenggah je muka haku.. koser haku nk beli nyahhh.. eh ko tag aku ek? ok nnt ku buat, lama gak x buat tag nih..hehehee.. TQ

sha, muka ko kecik dan x bulat,sesuai kot.. sila tempek nnt yer

mardiah.. hmm.. mmg kena pakai tudung berawning ler kekdahnya nihh.. hehehee

kak non..hepppp.. komen kat bloig org berhemah sket yer... wakakakkaaaa... :P

sW33tDaRLinG said...

ekekekkee....
nak gelak jer bulehh....??