Tuesday, November 9, 2010

Owh My....

Hmmmm... tiba-tiba semalam pukul 10 pagi, saya dapat call dari Pegawai PPD bagitau saya kena pi kursus kat Hotel Seri Malaysia, Mersing. Pendaftaran pukul 2-4 pm. OMG... Gilor ahhhhh... tetiba dapat arahan kena pi kursus. Memang suka nak pi, tapi bila mendadak gini, rasa tak best sket. Rupanya diorang dah salah hantar surat pi skolah lain... pastu suruh saya pi amik surat sendirik kat PPD. Hmmmm... Layan jek laaa labuuuuuu... kata Saya Yang Menurut Perintah kannn??? :P
Tajuk kursus : Memperkasakan Pembelajaran Bahasa Inggeris.
Gasak... Gagah perkasa lah lepas kursus nih hendaknya... ehehhhh... :)

Mendadak kepala saya serabut. Sebab mengenangkan Rabu ni, sambutan hari lahir Aina kat tadika. Walaupun birthday dia 13 November akan datang, tapi cikgu dia dah tetapkan sambutan hari lahir untuk anak-anak bulan November adalah pada hari Rabu nih. Saya cadang nak bagi cup cakes dan goodie bags sajork. Nasib baik laaa goodie bags saya dah siap-siap packing kelmarin. Tinggal nak masukkan twiggies ajer. Then cup cakes pun dah tempah. Jadik, nanti abah Aina lah yang kena pi amik. Rabu, dia kena hantar semuanya ke Tadika Aina.

Haishhhhh... punah harapan mak nak possing-possingkan cup cakes tu bersama isi perut goodie bags Aina untuk modal blog. Saya dah pesan abah Aina untuk amikkan gambo, tapi entah dia hambik ke tak... Kalo dia amik, boleh laaa saya tempek kat blog nih nanti.

Ok lahhh... jadual kursus ini hari adalah pack dari 8 pagi sampai 6 petang. Oh... saya akan balik esok petang. Semoga kursus ini memberi manfaat untuk saya dan anak-anak didik saya nanti. Selamat berkursus... eh sape yang berkursus nihhh??? Saya keee... u ollsss...? :P


4 comments:

Zety Zin said...

selamat berkursus :)

TopsyTurvyMum said...

selamat berkurusss..
harus pasni citer kat blog dalam bahasa omputih jerrr..katanyer perkasaa kann??

mamaDhea said...

selamat berkursus beb!

sw33tdarling.com said...

selamat pergi dan pulang yaa... paling best waktu kursus ni, layan makan laa kan? :)