Thursday, November 4, 2010

AWAS!!!

AWASSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!

Kepada pengguna-pengguna Ariani Platinum... Awasi tudung-tudung anda semasa proses mendobi. Jangan sampai jadi seperti iniiiiiiiiiiii............................

*


*



*



*


*
Uwaaaaaaaaaaaaa.... Lihat apa sudah jadikkkkkkk??????????...



Kalo korang ada pakai tudung platinum, nak-nak yang kalernya bombastik... macam kaler biru tua, ijo, itam, merah... jangan sesekali campur basuh ngan tudung-tudung lain.

Sebelum ni pernah jadik macam ni. Bila basuh, gedebushhhhhh campur semua. Blasah je thai silk ke hape ke... Tu laaaa, orang anto dry-clean, acik tak kuasaaaaaaaaaa... Padan muko! Saya dah asingkan dah tudung-tudung platinum dengan yang lelain, tapi tak perasan, ada terselit selai platinum 2-tones kaler itam. Dannnn... itulah akibatnyaaaa.... Ada beberapa helai lagik yang menerima nasib yang sama.. sangat sedeyyyy hokehhhhh... :(




TETAPIIIII...............

Saya telah menemui penawarnya.. Tak perlu susah-susah menyental ye puan-puan... Hanya letakkan sedikit pada kotoran degil, biarkan seketika, kemudian, gonyoh sikit.. sikit je.. tak perlu kuat-kuat. Dannnnnnnnnnnn......................................

*

*


*


*
TARAAAAAAAAAAAAAAAAA.......................


Haaa... Kagum?? Ke tak kagum??? :P

Apa yang saya guna??????? Bersyukur sangat-sangat saya ada ini di rumah....



*



*




*
Kuasa PINK di tangan anda... :D


Ada Vanish.. lupakan yang lainnn... :)

Tapi memang mengaku Vanish nih sangat power. Saya pun baru je tau ke'power'annya. Sekarang kalo baju anak-anak saya comot dek coklat ke, milo ke.. saya takkan meroyan lagik. Vanish ada... semua settled..

Cuma satu jer, awas kepada yang memiliki tangan selembut sutera dan sensitif seperti saya nih, kalo guna Vanish.. pastikan pakai sarung tangan. Kalo tak mesti tangan menggelupas teruk. Lagipun pedih laa kalo kena Vanish nih, saya rasa memang kuat asidnya.

Okey, sekian promo percuma untuk Vanish. Oppsss... sebelum tu, saya nak tempek wajah kesayangan saya yang sorang nih.

Kemain voks lagik masa follow saya latih budak bersukan kat padang... Layannnnn... ahahhaa






6 comments:

Nieza Ishak said...

tue la pasai ...
ada 2 helai tudung dah bersepuk2 warnanya, entah yg mana turun warna pun haku pun tak tahu...

boleh la cuci dgn vanish .... sib baik ko bgtahu nyah, ingatkan nak sodo-kah dah tudung ni kat bibik cuci umah ... huhuhu. Selamattttttttt

TopsyTurvyMum said...

aku lom penah kena lagik..
mak tak berariani berplatinum ni...DIY jerr
OOohh..terima kasih promote vanish..aku tak tau pun sampai gitu vanish keje..harus borong selepas ini

Fid said...

tgn aku ngan vanish a big NO

Sayang.Ibu said...

nieza... fuhhh nasib baik aku buat n3 cepat, kalo x.. suka laa macik tu nyahhh... muahahhaaaa

TTM... aku pon br tau nyah, aritu giler tension pk cemana nak bersihkan gaun anak haku yg mahal NM tu bila kena air milo, guna sabun x ilang. sekali saja try vanish, mmg berkesannnn... ayuh dapatkan Vanish di pasaraya berdekatan anda sekarang!!! muakakakkaaaa....

Fid.. aku pun samaaaaaaaaaaa nyah, tapi aku pakai glove..

Sally said...

huhu..mau antuk kepala ke dinding..akaknya tudung dah terkena pun dah..syg sangat ngan kaler kuning tu siap pi beli lain..sebijik..dahnya yg tu didermakan trus pada mek belasah kat rumah ni....rugi.huhuh

sisdee said...

fuh yea ke...kita kena kat tudung dezahra kita sbb kaler white..tapi dah lama bole ke ek pakai vanish...err vanish kita guna lak serbuk tu..padan le tangan makin kasar..sbb vanish rupanya hehehhe..dah sah tangan kasar nak salahkan vanish le pulak kan hehehhe

nsb platinum dpt diselamatkan ek..hehehhehe...mak mmg kalau nama tudung jenis sekali celup2 jek ahaks..takuuuuttttttttttt!!!