Friday, October 23, 2009

Update Pertandingan...

Jamuan Hari Raya berlangsung sudah pagi tadi. Begitu juga dengan pertandingan nyanyian lagu raya yang saya war-warkan semalam.

Keputusannya seperti yang diduga anak-anak murid di bawah bimbingan saya telah berjaya menggondol tempat pertama... ahahahhahaaaaa..... Haruslah diorang mendapat tempat pertama, sebab antara yang bertanding diorang lah yang over sekali sebab siap buat sketsa ala-ala video clip bagai... hahahahhaaaa...

Sayang mak tak dapat amik gambo atau rakam sebab camera mak rosak.. huhhhh.. nanti menompang gambo kat cikgu lain jek laaa.. :P

Anyway... saya akui, anak murid saya yang tahun 6 itu memang kreatif dan bagus dalam bekerjasama. Haruslah saya tumpang bangga jugak sebab persembahan diorang tadi memang best dan menghiburkan... ahakssssss.... :D

**Di bawah pentas, saya pun sakan menyanyi jugak... kahkahkahhhhhhhhhh....Tapi lepas pertandingan ada pertandingan karaoke lagu raya, saya cepat-cepat lepak kat tempat lain...koser nak menyanyi sambil ditonton oleh anak murid... :P

5 comments:

~Umi.Sufira~ said...

Syabas chekgu syabas!!!Teringin aku nak tengok ko menyanyi nyah!!kekeke...

Ealyie said...

jgn mi suh dia nyanyi.. kang banjir PG!!!!! ;)

Sayang.Ibu said...

mimi...kahkahkahhhhh..toksah laa ko berangan nak tengok haku nyanyi... :P

ely....bukan banjir je nyahhh... ribut skali...hahahaa

~ Lady ell ~ said...

aisey..rugilah cikgu tk nyanyi..ingat dpt lah tengok sesekali cikgu menyumbangksn suara..:)

Sayang.Ibu said...

ahahhaaa... ell... tak sanggupppppp.... :P