Monday, October 5, 2009

Terjah!!!

Semalam saya telah beraya ke daerah Kulai. Maka semalam jugalah masanya saya terjah beraya ke rumah Cik Yu.Es @ Memey @ Rossa @ Umi Sufira. Mama Ealyie juga telah berkesempatan meluangkan masa bersama ketiga-tiga heronya. Walaupun Yu.Es telah membuat open house pada hari Sabtu, namun saya tidaklah menghadiri sesi open house tersebut kerana rancangan beraya ke Kulai adalah pada hari Ahad, lagipun kalo datang masa open house mesti tak syiokkk kerana tak dapatlah bergossip-ria, memandangkan tuan rumah yang sibuks melayan para tetamu.

Kami telah dihidangkan nasi beryani mabeles, nasi impit dan kuah kacang serta puding koktail yang memang sedap. Walaupun perut saya masih penuh kerana baru lepas makan nasi di rumah kawan Mr Hubby sebelum itu, tetapi masih juga berjaya menyempitkan lagi perut dengan hidangan dari tuan rumah.

Anak-anak pun dah ngam bersama. Jadi mak-mak lebih bebas bergossip-ria lah... :P

Maka sambil bergossip-ria, sempatlah jugak we ollss meng'snap' gambar untuk ditempekkan di blog ini juga di facebook... Silalah tatapi kemeriahan yang kami rasai semalam... :)

Teruna idaman di apit oleh dara-dara pojaan... :P



Tengok Aina yang sudah ngammm dengan Syaura,
kemain sayang lagik kat kakak Syaura.. ahahhaaa


Tengok tu.. mengendeng lagik si Aina kat kakak Syaura..
Oppsss... Adik enterprem...
Sungguh terserlah 'dahi licin' adik.. :P


Ni lagi gambo bermanjer-manjer Aina & kakak Syaura...


Gembira sungguh Incik Iris dikelilingi gadis-gadis rupawan...



Okeh.. giliran mak-mak pulak berpossing...
Masih terselah ayumu mak-mak orang nih kannnn... kahkahkahhh




10 comments:

Genki Momma said...

Wahwah, memang ayu lah mak2 orang sekalian! :D

CY3.5 said...

meriahhnyaaa..

~Yu.Es~ said...

Beb, trima kasih banyak ko sudi datang..hehehe..manja betul nyah si Aina dengan Syaura:)

~ As ~ said...

kanak² sgt comel..mak-mak begitu juga....ehek...

Zety Zin said...

bestnya!

Ealyie said...

Aina & Syaura geng buli Iris! hahaha..
Ainin jua bahagia sendiriannnn..

Mak2 pun bahagia jugak!

p/s: Mak kena jeling laki nyahhh, sbb mcm tak gheti2 nak balik.. ehehehe..

Sayang.Ibu said...

arnie.. ayukah??? kembangkempis lobang idung.. kahkahkahhhh

CY.. mmg meriah.. tu 3 org jek, kalo lagi ramai mommies.. laaagggiiii meriahhh..hahahaa

mimi..mmg laaa... sepnjg jln blk asik citer pasal kakak syaura dgn dia buli iris...hahahaaa...

as.. betol kahhh?? auww... mak sukakkk... ;p

ZZ.. best lah dapat bergosip..kuikuikuiii

babe.. a'ahh ko, anak dara 2 org tu dah pandai buli si bujang ko tu.. tunggu si kecik ko beso, buli balik...hahahahaaa

Mummy Dasy said...

mmg terserlah ayumu w/pon dah bergelar mak2

Sayang.Ibu said...

MD...ahahahaa... makin kembangkempislah mak2 dalam gambo tuuu...;p

m-i-o said...

hisy. bergossip tak ajak yaa....

mcm tak caya je alam maya menemukan korang. eheheheh! :P