Friday, October 2, 2009

Aktiviti Hujung Minggu...

Yezzaaaaaaaa... ini hari sudah Jumaat. Esok hujung minggu sudah bermula. Cuti hujung minggu dalam bulan Syawal, pastilah sudah terisi aktiviti hujung minggu anda kannn. Mungkin ada yang buat open house atau memenuhi jemputan open house.

Saya??? Tidaklah membuat open house.. Perancangannya mahu beraya ke rumah kawan-kawan sahaja. Hari Ahad, Mr Hubby ajak beraya ke rumah besprennya di Kulai. Maka saya juga akan menyinggah ke rumah orang Kulai yang mahu membuka pintu.. hahahhaaaaa....

Anda bagaimana??? Sudah penuhkah aktiviti hujung minggu anda???


9 comments:

Ella said...

intan.
sok ko g jalan kul baper?.

aku igt nk g umah ko sekejap.
ptg aku ada open hse geng harley..

ko kuar g beraya kul baper?

ko dtg umah aku next saturday lah yer.
nti aku ajak kawan2 yg lain sekali next week..

Sayang.Ibu said...

esok shamsul keje.. blk tengahari..maybe ptg2 sket lah baru p beraya. blh laa beb kalo ko nak dtg.. aku tunggu korang dtg laa. ko nak dtg bertiga ker or with Mr Shamseh & family??

DNNA said...

Puan Intan,

Untuk menjawab soalan puan tadi - Ya, hujung minggu ni sungguh banyak jemputan rumah terbuka yang kami terima.

(Perut) Saya sudah tidak sabar lagi rasanya ...

Hahahaha ...

Selamat menziarah sahabat handai sambil mengisi perut ya ...

Sayang.Ibu said...

hahhahaa... DNNA... semakin bertambahlah (lemak-lemak-tepu-saya) erat hubungan silaturrahim... ;p

~ As ~ said...

US ada bgtau aku dia ngan ely dtg beraya rumah ko...wahhh hapdet lerrr...

Ella said...

tgk camna lah..
kene balik Jb dulu bincang ngan mertua aku kalau dorg nak follow.
apa2 esok aku call dulu ah yer..

nak kene check time table cik-abang dulu.
takat bz memanjang dia tu.

aku wekend mmg free tuk family..

Zety Zin said...

esok saya akan menyinsing lengan membantu mak saya di dapur. :D

~Yu.Es~ said...

Nyah, jadik datang umah aku bgtau eh? Agak2 ko pukul brapa sampai umah aku?

Sayang.Ibu said...

AS... x jadik dtg lahhhh

k ella.. calling2 taww... eh ko tau ke no hp aku?? ko call lah encik shamsul yer... :P aku ngan ko nih kenal dah lama, no tepon pon x tau...kahkahkahhhh

ZZ.. slmt menyingsing lengan...

mimi... nanti ku roger2 ekk... ;)