Friday, January 28, 2011

Mengintai Dalam Kesamaran....

Fuhhhhh.... tajuk jiwang nak mati di hari Jumaat nan mulia ni... :)

Entri tak jiwang pun. Memang btol saya mengintai, tapi bukanlah dalam kesamaran... hahhaaaahaaaaa....

Ingat entri saya yang ini.... putih-itu-suci. ?

Kan saya sebok benau mencari-cari blouse putih. Dah jumpe a few weeks before.. asik lalu-lalang je depan kedai tersebut dengan PIC saya, tapi tak jugak beli.

Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

Memang tak bley tahan bile semalam masuk kedai tersebut, SA tu kata size yang muat tu tinggal 2 helai ajer.... Last-lasttttt..............................












*

Hambek kooooooooooooo......


Beli jugakkkkkkkkkkkkkkk..... :P



Santek???



Nak gambo lagik santek???? *sila muntah darah*













*
*
*

Kalo takde gambo possing tuan punye blog mana sah kannnn???? :))
Hambekkkkk....


Tetiba perasan kurus pakai blouse putih nih... *bluekkkkkk*




** P.I.C ... Blouse nih memang terbaekkkk.. muahahhaaaaaa


11 comments:

knv said...

jarang ke tak tu? jgn nampak bra polka dot sudahhh!

hahahahahahahha! iye iye memang santekkkk! :P

Sayang.Ibu said...

Bj putih kak, wajib la pakai inner... Eh minute akk tau saya ada bra polka dot tu? Wakakakaaaaa

MarDiah said...

haha.. kalau keluar jek laa pakai inner.. pakai kat rumah tak payah..

Anonymous said...

last time punya seksa saya cari blouse putih nak matching dgn skirt kabuh kembang.... akhirnya jumpa juga.... tp ish... cam suka cik intan punya lagi la

-marisa-

rlongbomba said...

blouse tu nampak lagi cantik bile d pakai la. mmg ke ngan cikgu pun... minat pulak. penangan bace blog nih

maya amir said...

finally...:) mesti asek nak pakai yg tu jek..kekekeke

mamaDhea said...

cantek nyahhh.. lenjan sampai dah tak jadik putih.. hihi..

Sayang.Ibu said...

mar..dlm umah taknak pakai apapun boley..wakakakaaaa

marisa, a'aa dulu pun saya pernah. kemaruk nk pakai skirt kembang labuh, nak carik blouse yg matching, tp x jumpe yg kenan. kalo u kenan, p laaa try carik kt dorothy perkins... kot ada design mcm tu kat sana

rlong... u keje bomba ke? hehehheee... tu laaa, saya kan dah berapa kali duk lalu lalang dpn kedai tu.. mmg x bley thn tengok design blouse tu. kalo kenan p laa carik kt dorothy perkins yer

maya, 2,3 minggu nih agaknya jadik favourite bloouse ler..hahahaaa

sha.. tammo laa lenjan gitu skali, sayanggg woooo... bukan murah.. huhuhuuuu

rlongbomba said...

minah bomba la ni...tp totap nak begayo bile tak kojo...'dasar pompuan' hakhakhak... kedai barang2 kek dalam entry lepas2 tu dekat tak dengan johor jaya?

rlongbomba said...

minah bomba la ni...tp totap nak begayo bile tak kojo...'dasar pompuan' hakhakhak... kedai barang2 kek dalam entry lepas2 tu dekat tak dengan johor jaya?

rlongbomba said...
This comment has been removed by the author.