Tuesday, January 4, 2011

J.A.K.U.N

Beep!!! Beep!!! I'm tuning on mode 'J.A.K.U.N'

Orang lain berjaman-jaman dah tau, tapi mak seriously baru semalam sebok-sebok amik tau.. Walhal dah lama dah guna mende nih, tapi guna very the basic function je. Nasib laaaaa ada AcikTu sanggup jadik sifu.... :))

Eh.... Amik tau pasal apa?????? Nak tau ke? Segan laaaaa mak nak kasik tau... Kalo dah tak nak kasik tau, pe kes buat entri yer macik???? Ehehhhh.... Yelah.. yelah... saya bagitau lah....



Saya J.A.K.U.N bikin ini....................



*




*




*



*



*


Edit gambo secara berjemaah guna Photo Scape Batch Editor...

Rupanya siap boley bikin frem yang cun lagik... :P




Ni hasil edit gambo princess saya yang dua orang tu...
Gambo masa jalan-jalan kat JJ Bukit Indah Ahad lepas...



Kakak ajak adik jalan dia tak mau, sebok tengok pameran LCD TV kat bawah nun...




Malam tadi bantal peluk busyuk masyam saya yang sorang nih kena kidnap ngan atuk dia.... rindu ibu kat adik tawwwwwwwwww....



Oppsss... sori adik, watermark tertutup muka comey adik, ibu malas nak edit balik... :P



Sampai terpejam-pejam mata Ainin bile ibu suruh possing.. :))



Sangat suka gambo Ainin yang ni... :)



Ok last skali saya nak tunjuk hasil kerja tangan Aina kat Art Class nya aritu....


~ Keychain ~

Aina tukang tampal-tampal, cikgu dia pasangkan 'chain'nya....
Cute sangat... sayang nak guna, saya suruh Aina simpan je... heheheheee



Terima kasih laaa kat acik yang sorang tu yang telah menyelamatkan saya dari ke-J.A.K.U.N-an terlampau saya itu... muahahahahaaaa

**Eh ke ada yang sama jakun macam saya? Korang saja kan tak nak ngaku??? :P





8 comments:

Nieza Ishak said...

chaitttttttt intan, ingatkan jakun apa? aku dah lama tak guna photoscape ... picasa lagi beshhh ... hihihi.


ampunnnnnnnn cekguuuuuuuu ... hahahah ;)

Ealyie said...

xpe beb, mengaku jakun adalah lebih mulia daripada berlagak tau kan..kan..kan.. ;)



:p

Sally said...

kah2..akak pun ja alip kun gak, cuma awal skit dari hang jer..tapi tak berapa nak gemar guna photoscape ni..hhehe..nyah..comel la keychain anak dara hang buat post mai satu yang katak tu..so cute la..hehhe

Zety Zin said...

hehehe mak pun baru tau nih :P

TopsyTurvyMum said...

aku baru tau semalam pasal photos scape ni hahaha..
selama ni malas betul nak edit gambar selain crop jer..nak buh watermark pun malas NM!

i.s.z.a.n said...

kesian! *larikkkkkkkkkkkkk*

sw33tdarling said...

mmg best pakai photoscape... macam2 boleh buat, senang!

Jom Join GA PILIH THEME BLOG

Sayang.Ibu said...

nieza, aku nih photoscape pun ada download, picasa pun ada shutterfly studio pun ada.. tp nak menggodeh2 nan ado... tengok org buat mcm2 baru sebok nak amik tau... ahhahaaa

ely, perempuan suci macam aku nih mmg tak pandai berlagak.. wakakakkakaaa.... *yer aku tau ko nak muntah, silakan*.. LOL

kak sally, kire kite satu kapal laa ni tp u sampai cepat sket... hahahaaa.. heppp yg frog tu ai da bwk larik dulu laa kak... hahahhaaa

ZZ... yeahhh... ko pun sekapal ngan aku... aku sukakkkkk...

TTM baik ko letak watermark gambo2 masakan ko tu.. kang tetibe je ada dlm majalah masak2... hahahahaaa

iszan... kesian kannn... apsal ko larik??? aku penat ahhh nak kejo.. hahahhaaa

sweetdarling.. mmg best, ai loikeeee