Thursday, January 6, 2011

Owh Abang Nanang...

~ Entri luahan hati terlampau ~




Dear Abang Nanang ku sayang...

Terima kasey abang di atas kiriman cek mu untuk julung-julung kalinya. Setelah setahun lebih aku menjadi gundikmu penempek iklan tegarmu, akhirnya ingat jugak ko memberi nafkah zahir kepadaku.

Sebenarnya abang Nanang, aku saje je menggedik testing klik 'cash-out' tu... tak terniat pun nak cash-outkan cepat-cepat, bajet nak tunggu up sikit nilainya... tapi dah nama pun menggedik, maka redho jek laaa menerima jumlah yang ko berikan ittew.

Walobagaimanapun abang Nanang, sapo nak bagi duhet free macam tu kan? Walopun tak cukup nak beli henbeg meskipun henbeg S*embonia mahupun C*arlo Ri*no, setakat nak beli tudom platinum hakak A*ni tu selai, lepas laaa sangat... Ado orang saje-saje nak bagi ko duhet nak beli tudom kak A*ni? Ado? Nan ado kannnnn.... :P
Okeh laaa tu kannn, patot bersyukur laaa kannnn. Syukur, syukur.... Ada jugak laa pekdahnya aku menjadi blogger terlampau nih, kata laki haku.

Ok lah abang Nanang, kiranya ko membaca luahan isi perutku hatiku ini, sudilah kiranya ko terus memberiku lebih banyak CTR Bonus di masa akan datang. Aku tak kesah laaa walopun nafkahku itu agak lembabs nak up, kerana bak kata pepatah sikit-sikit lama-lama jadik bukit, btol tak abang Nanang?





Sekian sahaja abang Nanang, luahan hatiku ini untukmu yang nun jauh di mata dekat di poket. Oh ya di kesempatan ini jua, ingin ku coretkan ucapan terima kasih kepada mereka yang telah sudi mengklik-klik iklan abang Nanang di blog syok sendirik ku ini. Tengkiu u ollsss... Tanpa kalian, tiadalah CTR mahupun CTR Bonus untuk ku. Silalah mengklik dengan lebih giat lagik, semoga kalo ada rezeki, abang Nanang bagi nafkah beratus-ratus ataupun beribu-riban, boleh lah ku sharing dengan kalian... InsyaAllah!!!

Majulah Nanang untuk kesejahteraan poket...


Salam sayang;

9 comments:

Nieza Ishak said...

haku pun baru dapat cek semalam nyahhhhhh .... lepas la duit beli handbag sembonia ... bonia tak lepas ...hahahahah

mamaDhea said...

haku haritu dah gatai tgn nak cash-out jugak.. hihi

Marsha~ said...

hahahaha.. sy punye tak cash out lagi.. nak simpan wat belanja ke bandung.. huhuhu

Ealyie said...

huh! sentapsss.. :(

TopsyTurvyMum said...

Masyuk nyahhh dpt tudom platinum!
Aku lom cash out lagik..
sayanggg wooo...nak kasi menimbun sket buat beli boat wakakaka..ntah tawun bilerrr???

maya amir said...

aku??? adehhh...bercinta nak dpt..heheh

Sayang.Ibu said...

nieza... hahhhh.. kalo lps beli sembonia, byk gak laa tu... :)

sha, abih cash out x? :)

pergghhhhh, marsha kalo da blh buat blanje ke bandung harus masyuk sungguh nihhh... :D

bedah... nape ko sentapsss nokss?? hahahahahaa

TTM eh bukan aritu ko target nk bli DSLR ke, nih dah tukau beli bot plakkk... perrrggghhh... jgn ko target nak buat beli rumah udahhh, mau aku stress.. hahaahahaaa

maya, ni pun bercinta nyah.. aku rasa ada sthn lebih baru dpt byk tu.. x sampai 100 pun nyah ooiiii

sw33tdarling said...

banjeeeeeeer.... :wink:wink:

Tinggal 4 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

Sayang.Ibu said...

sweetdarling... boleyyy..meh laa cni.. heheheheee