Friday, January 14, 2011

Wordless Friday...

Boleh tajuk seperti di atas? Boleh blahhhhhhhhhhh ... :))


The vouchers...



The sponsor...



The free wedding planner 2011 by Starbuck...


Hasil kekejian terlampau saya yang outspoken opppsss I mean 'peramah', sepatutnya dapat satu je, sekali boleh dapat dua. Satu untuk saya, satu untuk Partner-In-Crime a.k.a P.I.C...

Ooiiii... kata Wordless???? Ok sekian.... terima kasih... :P



p/s Whispering "white blouse-blue jeans-red shoes" to my P.I.C... :))




4 comments:

puterikiut said...

syoknyeee..ada lebih2 tu post la ke sini pulak :P

Marsha~ said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeee

maya amir said...

tu skali ngan ealyie ke nyah.. aku tak sempat kentut kat pasir gudang..apatah lagik nak jumpe korang..adehh...

Sayang.Ibu said...

puterikiut... ada lebey tp ada org da rembat.. hahahahaa

marsha, mmg besttttttt

maya... ko rasa??? muahahhaaaa....
eh ko jgn tahan2 kentut kat p.gudang... bahaya wehhhh... kahkahkahhhh