Friday, February 18, 2011

Yang Mana Satu???

Awal persekolahan dah buat sesi bergambar. Bagus btol TadikaPintarBistari nih...

Lagi best bila rekod bacaan anak serta aktiviti kat tadika, everything di'upload' di laman web utamanya. Senang nak tau progress anak dan lain-lain.

Cuba teka mana satu Aina Suraya...?


Progress Aina juga amat memberangsangkan... Syukur Alhamdulillah.... :)



7 comments:

Sally said...

ke 3 dri kiri kot...Cikgu Intan cmner..rehat banyak2 jgn ya!.

=sz= said...

sama tadika ngan anak kawan saya la..tp takde plak si budak hasif tu dlm gambar, kelas lain kot ;)

TopsyTurvyMum said...

Aku takleh cam la Nyahh..
aku teka paling kanan belakang..apa kes nak teka depan kan?? haha..

Ko cuti lagi? rehat banyak2 yaa

Nanak said...

3 dr kanan..

Sayang.Ibu said...

kak sally, yer btol yg berdiri ketiga dari kiri, yg dkt dgn cikgu tudom itam nunnn.. saya masih mc lagik... boring jugak cuti lama2 sebagai org sakit nih.. nak kata sakit, x sakit, nak kata x sakit, sakit... huhuhuuuu

sz.. kelas apa tu? anak saya kelas 5 pintar..

TTM... hahahhaa... haruslah barisan blkg, tp ko teka salah.. aina yg ketiga dari kiri, dkt ngan cikgu tudom itam. ye nyah, mak cuti lagik.. mmg berehat sunggih2 nih (sampai penat aku berehat)

nanak, 3 dari kiri laaa... eh pesal dah dua org ckp kanan ni? korang ikut belah gambo ke.. belah korang? hahahahaa

mamaDhea said...

dah dah dah, takyah nak soh teka2.. haku kenal aina okeh.. :P apsal ko potong rambut dia nyah?!! eh, tp kiut gak laa.. hihi *emo lebey*

Sayang.Ibu said...

sha...eh dah lama laa aku potong rambut dia, dari raya thn lps lagik. aku potong pasal rimass haku tengok dia berambut pjg. bile potong rambut senang sket nak urus... aku pun rs nmpk kiut... hahahahaaa