Tuesday, February 8, 2011

Apa Kena Ni????


U ollssssssssssssss.... hape kena laa dengan mak nihhhhhh....

Bukak blog sana tengok gambo food yang orang tayang, tetibe rasa nak....

Bukak blog sinun baca kisah orang makan itu, ini yang best... tetibe rasa nak jugokkkk.....

Bergossip dengan orang nun citer pasal makan-makan, tekak pun rasa nak yang tu pulak....

Pokoknya semua terasa sedap di tekak mak nihhh.... Tengok apa orang makan, mak pun teringin nak makan....

Apa kes u ollsssssssssss????

Korang bayang hape nak jadik pada mak lagik 7, 8 bulan yang akan datang kalo dah keje asik nak makan tu, makan nih, makan.. makan dan makannnnnnnnnnnnnnnnn????





*



*


*


*



*


*



*



*

Sape nak jawab kalo mak jadik macam nihhhh????..................



Dulu-dulu kan... start pregnancy, berat badan saya adalah dalam 57 kg... end pregnancy tambah 10 kg... tak cecah 70 kg pun... jadik agak senang nak dapat berat asal balik. Tapi sekarang... start pregnancy, berat sudahhhhh...... ohhhhh biarlah rahsia.... :(

*emo tetibe*




8 comments:

Nieza Ishak said...

layankan ajerk intan ... nanti datang mabuk takmoh makan lagi haru ...

~ As ~ said...

makan je...nnt dah bersalin, BF...kurus la balik..

mamaDhea said...

ahahaha.. takpe takpe.. makan selagi mampu.. jgn sampai memudaratkan sudeyy.. ;) enjoy ur pregnancy dear!

MarDiah said...

orang kata awal pregnancy sesuai banyakkan makan sayur dan buah. Me dulu tak lalu makan pulun salad dengan mayo. kira oklah tu kot sebab mayo ada protein telur kan.. hehe.

LiAnA said...

tahniahh !!!! takpe pas bersalin sok pulun diet hihihi

TopsyTurvyMum said...

aku paling suka preggy ni pasal takyah jaga makan...
makannnnnn selagi boleh ekekeke..

berat aku naik dekat 20kg yg amjah tuuu..tu paling seksa nak turunkan balikkk

ina said...

intan....1st preggy aku naik 11kg jerk...2nd preggy..17kg....3rd..17kg gak....butttttttttttttttt within 2 month aku back to normalllll...tu yang aku seronok makan time preggy..aku x kesah gemuk masa ngandung....hehhee...

maya amir said...

takpe beb.. aku naik 24kg ++ mase pregnant 2-2 anak aku.. insya Allah boleh turun balik.. breastfeed & bekejar-kejaran bersama anak dpt mengurangkan lemak2 itteewww...ngeeee:) maka, makanlaa selagi mau..hehehe