Monday, February 28, 2011

Sental Jangan Tak Sental!!!

Orang pakai beg cap jurulatih, ko pun nak pakai jugak. Orang punye beg cantik berseri-seri, ko punye beg ada tompok-sana-kotor-sini... :(

Then sebok pulak nak beli Fabric Cleaner. Dulu harga agak murah, tapi sekarang dah naik pulak. Akhirnya cari punye cari, dapat harga yang paling rendah (antara yang lain) kat SINI. Jadi tanpa berlengah lagi, terus order.



Tapi bila bendanya dah sampai, duk terperuk dalam lemari. Tak menyempat-nyempat nak guna (Read : m.a.l.a.s).

Semalam, balik ke Seri Alam kejap dengan adik sebab nak start kereta yang dah lama tersadai. Tetiba bajet rajin terasa macam nak menyental beg-beg yang ada.


Cer perati btol-btol...
Nampak tak kesan listip kat beg tu?
Orang cium pipi, aku cium beggg?????



Kejap hado, kejap nan hado...
Tapi ada gak sikit lagi tu sbenornya... cuma dah tak nampak sangat... kan?



Sian beg Carly nih dah lama terbiar sepi sebab macam dah kusam acik tengok...
Ok mari kite sental dia....



Setelah operasi menyental...
Cukuplah sental dua nih, malas penat dahhhh acik...

P.I.C.. ko biler pulak nak sental beg???


Anyway, tetap nak promote... Coach Fabric Cleaner is a must have item for all Coach handbag's lover. Sangat bagus menghilangkan kotoran degil... :D



*Motif : bukan nak tayang henbeg yang tak seberapa tu yer korang, nak sharing kebagusan Fabric Cleaner tu jer taw!!! "Ada ku kesahhhh" kata korang :P




7 comments:

sisdee said...

hahahhha..mak pun tak kisah ko nk ckp pe ... tapi mak suka orang tayang bag...dulik orang kata hahahahaha...besnya..nk gak beli le...tk bag jurulatih ku yg satu tu..yg lain dah hancus hahahahahah

Sayang.Ibu said...

hahahahaa..kdg riso gak sisdee... kang ada lak yg kata nak menayang..:P
btw, mmg bagos beli beb cleaner nih, dapatkan segera di pasaran.. cewahhhh

Ealyie said...

Hakuuuuuu kesahhhhhhh!! wawawawawa..
psst.. alang2 ko tgh m.c nieh tulom sentalkan haku punyer leh?? :p

Ealyie said...

psst.. org basuh beros wiken, aku.... wikday!! :p
xkering sok sapu bedak pakai jari jela... huwawawawaw... :S

Sayang.Ibu said...

ely.. hahahaaaa... kalo aku tolong sental, aku kena pakai laa beg ko seminggu dua, upah sental... :P
tu laa ko, pe kes basuh time wikday.. tp x pe laaa, pakai jari pon boleyyyyy... hahahahaa

TopsyTurvyMum said...

aku pakai spot cleaner biasa yang cuci couch aku je nyahh...
harus tak sekufu ngan coach hang yang ada special spot cleaner cap sama tuu..

beg aku bukan takat lipstik je nyahh...tar pun adaaa..haha

Sayang.Ibu said...

TTM... poyo jek kan aku? cleaner pun nk beli hok tu???? tp aku xde couch cleaner yg best mcm ko punye tu nyahhhh... :D
beg haku tu, kes berebut something ngan aina laa ntah camno leh tercium beg plak... hahahahaaa