Monday, August 30, 2010

Cantiknya....

Cuba korang tengok nih... cantik tak????


Biru.... lembut dan tenang... cantik!!!



Putih... suci menawan...
Eh macam pengantin lak kalo pakai ni.. tapi memang cantikkkk...
:)



Kelabu... uwaaa... yang nih pun cantik jugakkkkk... huhuhuuuuu


Saya jualkah? Eh tak... saya tak jual, malah saya tak kenal pun tukang jual baju nih. Cantik-cantik jubah kat situ. Malam tadi saya jalan-jalan kat FB kawan-kawan, sekali saya nampak gambo jubah-jubah nih... Serius cantik ahhhhh.... Korang pi laa tengok kat SINI. Banyak lagi jubah yang sangat menawan qalbu. Ewahhhh... free promosi pula mak bagi kat dia... hehehee.. tak pe lah kan, walopun tak kenal, bulan Ramadhan tak salah buat amal-jariah. Amal-jariahkah??? :)

Tengok jubah cantik macam tu hati menggedik nak carik sehelai.. Tapi kalo nak jalan beraya pakai jubah adalah macam mustahil. Walaupun Ainin dah kurang menenen, tapi bukan boleh diduga, kang mak tengah voks-voks berjubah, dia mintak nenen... mati haku nak menyingkap... muahahahahaaa.... Kalo buat pakai pi skolah pulak, cantik beno lah pulak... over tak kalo cikgu pakai jubah yang cun lagi voks macam tu??? :P

Nak beli ahhhh... tapi kalo dapat testing sendirik baju macam nih lagi best. Kat tempat saya nih, ada tak ek kedai yang jual jubah macam nih. Aritu ada nampak satu, tapi material macam tak best. Eh, ko nak beli ke? Nak pakai ke mana? Beraya? Sekolah???? Bior btollllll... :P
Errr... kalo tak beli pun, nak test pakai je boleh tak??? :))
Nih kompem bukan bisikan syaiton... tapiiiiiiiiii.... napsu-napsi ko yang ado 99 tuuuu... Istighfar.. istighfar....



8 comments:

Rizziela said...

Memang cantik2..tapi saya memang x boleh pakai jubah..sebab anak masih jubah

Sally said...

memang cantik tp tu la rasanya kalo akak beli pun mungkin pakai time dinner jer kot..pakai ni pi kerja ramai lak yang terberkenan ngan akak ni..hhehhe..(alasan orang tak mampu milik)

cc said...

klo nk beli, beli yg kelabu tuh kak. beli jgn tak beli *menghasut

Ealyie said...

9 je nyah.. 99 tu byk benor.. ihiks! :p

TopsyTurvyMum said...

cantik2 Nyah..
aku pun takleh pakai baju style cenggini..nak bukak nenen payah haha..
tahun depan la kot..

puterikiut said...

huhu baru dok berangan nak beli kat kl tp lupa diri yg daku masih bf..

~ As ~ said...

blh je babe ko nak pakai dress tp beli yg dada labuh senang buka klau nak BF, pastu cover lah ngan cardigan ke shawl ke...ehehehe

Marsha~ said...

heheh.. btol tu.. pakai kaftan susah nak bagi anak isap tek.. heheh