Tuesday, August 17, 2010

RATU Terlampau... *EDIT SKET*

Korang, pernah tak feeling-feeling nak jadik RATU??? Muahahhahaaaa.... Ratu apa? Apa-apa jelah, RATU Kebaya, RATU cantik, RATU dangdut, dan macam-macam RATU lahhhhh....

Saya perchaya semua orang pernah berangan nak jadik RATU kankankannnn... elehhhh tak mau ngaku pulak u olls nihhhh... Paling-paling tak pun mesti dulu zaman bercintan-cintun berangan nak jadik RATU hati kekasih u olls kannnn.... dan bila dah jadik isteri pun, korang tetap pegang title RATU... di hati suami u olls kannnn... Then bila dah jadik ibu-mommy-mak-mama-umi, tambah lagik title RATU di hati anak-anak... kankankannnnn.... :)

Tapi hari nih korang nak tengok tak wajah-wajah suci seorang RATU yang Terlampau??? Tak nak??? Tak nak pun tak pe, mak tak rugi... u olls yang rugi... muakakkakakaaaaaaaaaaaa.....

*


*



*


*


*


*
RATU gelek yang terlampau...


Cantik tak???? Bukan muka tuan punye blog yer... Perkataan CANTIK adalah merujuk kepada tudung itu. Tudung apakah yang sedang saya peragakan??? Yer laa... nak memperagakan tudung mahupun baju kat majalah adalah umpama mimpi dalam mimpi kan, dapat peraga kat blog sendirik pun jadik lerrr.... hahahahhaaaaaaaa....

Ha? Tudung apo??? A*riani??????????? Owhhhhh, bukannnnnnnnnnn..... De Zahra??? Owhhh... mampos rabak tros kocek mak kalo beli De Zahra tu... :P

Itu lah tudung RATU u olls.... Tak pernah dengo??? Hehehheee... saya pun baru saja dengo, setelah diperkenalkan oleh TudunghollicTerhebatAbadIni

Korang layan tak drama Syurga Cinta yang tengah main kat TV3 pukul 6.30 petang dari Isnin-Khamis sekarang nih? Nampak tak tudung yang si Feeda cantik tu pakai? Lawo kan? Haa.. tu tudung RATU laa tu. Jadik saya pun try lah beli selai. Puas hati lah dengan kualiti kain dan jahitannya. Awning dia pun ok... Dan yang penting harganya juga lebih murah dari brand favourite saya yang satu lagik tu.... :P

Close-up sket awning...


Tempek lagi sekeping wajah RATU terlampau... :))


Apapun korang, mak tetap nak tempek gak sekeping gambo tudung A*riani warna idaman saya. Platinum pink yang bertone. Saya sukakkkkk... :)


OK.. sekian laporan dari seorang RATU yang terlampau... muahhahahaaaa.............

***EDIT***

Owh saya lupe nak bagitau harga dia. Harga RATU yang macam saya pakai tu adalah RM39. Lagi satu, bestnya RATU nih ada 3 saiz. Saiz adalah merujuk kepada labuh tudung. S adalah untuk yang paling singkat, M untuk labuh sederhana (macam yang saya pakai tu) dan L untuk labuh melebihi paras dada. Bagus kannn sebab ada saiz L tu... :)




12 comments:

cc said...

org cantik pakai apa pun tataplah cantik :)

~ As ~ said...

ratu vogue...ahhh jeles aku tgk pipi merah2 bak pauh dilayang itu...aisehhmen...(mode:jeles tudung)

Fid said...

tudung?
aku nak wat tudung raya lip lap lip lap laaaa
hahahhahaha

TopsyTurvyMum said...

cun lahh!!
merujuk kepada tuan yg pakai dahulu..

pun cun jugaa..
merujuk pada tudung pulak..

mak ni ratu lenlain payah lerr...ratu makan boleh la kot hehehe

Sally said...

Cikgu Intan..berapa rega tudung RATU ni..baru hari ni mak dengar pasal jenama ni.. De Zahra..ada satu helai jer..tu pun dah lusuh....hahha

Sayang.Ibu said...

CC.. alamakkkk.... dah tgh bulan duit da abes nak bg ko sbb puji2 ahkak nih...muahahhahaaaa... :)

As... sila dptkan warna blusher 'foolish' keluaran MAC utk kesan pauh dilayang (x bley blahhhh) spt itu.... hahahhahaaaaaa.....

Fid... tammo geng ko ahhhh... ngelat jaet sendirikkkk... hahahhaaa

TTM.. ko RATU di dapo yg mabeles nyahhhh... aku x bley lawannnnnn

Kak Sally, utk tudung yg mcm saya pakai tu harganya RM39 sajork kak

Fid said...

ha intan ko nak aku beli??ko bg duit!

knv said...

hahaha.. iye lah yelah.. cantik banget la kamu.. :D

bak kata pensonic, barang baik tak perlukan kata-kata indah!

:P

Sayang.Ibu said...

fid... alaaa..ko tu bukan x blh nak beli kankankannnn... aku jeles pasal haku nih malas nak menjaet... hahahhahaaaa

Kak non cayang.... balik mesia nanti ai blanje cendol ekkk... (gulpppp... sedapnya cendolll...)

Fid said...

takleh nak beli sbb aku kedekut maaaaaaa

Ealyie said...

terlampau sungguh lah menggelar aku sebegituuuuu..:p

weh, possing2 pun sakan ek bertukau baju?? ahaksss.. koser ai..

Sayang.Ibu said...

fid... bagos kedekot, makin membukit laaa emas ko... ngeee

weh ely, tu gambo lain2 hari ler... cehhhh... :P