Friday, December 24, 2010

Congratulation!!!!




Tahniah untuk MIO dia atas kelahiran baby boy nya yang kedua pada jam 12.09 tengah malam tadi, secara normal. Pukul 3 pagi tadi mak dapat sms dari dia... Terkejut mak hokehhh..... ahaksss....

Anyway... enjoy your breastfeeding and confinement moment. Take care & get well soon!!! :)




5 comments:

Sally said...

oh MIO dah ya...tahniah!!!..mak nak msg dia la jap lg!!

sw33tdarling said...

tahniah buat dia dari saya...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

TopsyTurvyMum said...

Alhamdulillah...
selamat dah dia:)

Datin sally lagi 9 bulan...
ko Nyahh..kena pulun kerja keras ni...nak aku join tak? hehehe

Sayang.Ibu said...

kak sally.. yer.. dia dah slmt... u jaga diri bebaik, nnt ai join u... wakakakaaa

sweetdarling.. insyaAllah saya sampaikan.. :)

TTM... yer slmt dahhhh.. tu laaa, datin sally dah double line, aku gigih jugak nak mendoublekan line... jom laaa nyahh...kat sana kan musim sejuk... lebih afdhalllll.... auwwwwwwwwww

m-i-o said...

kahkahkah!double line yea?

aku tobat kejap nk beranak - sekurang2nya sampai baby umo 2 tahun - pastu kita akan buat pembentangan semula ke kabinet. kahkahkah!

goodluck kepada semua yg berazam nak bersalin 2011 ni. hahaha.