Monday, December 27, 2010

Cantik....

**STICKY ENTRY!!! PLEASE SCROLL DOWN FOR THE LATEST ONE, TQ... :D


Cantik.... gambar yang cantik menterjemahkan segalanya kan? Sape yang tak suka tengok gambo cantik-cantik. Nak-nak bile tengok gambo diri sendirik yang tetibe jadik bertambah jelita seperti saya di dalam gambo.. uhuk uhuk.... :))

Saya belum pernah buat outdoor photography. Tapiii u ollssssssss... saya selalu dapat menempekkan diri sendirik dalam gambo-gambo hasil air tangan seorang kawan saya yang kini berjinak-jinak dengan dunia fotografi. Memang cun habesss gambo-gambo yang dia amik. Macam berseri-seri mak tengok muka mak dalam gambo-gambo tu... ker haku yang perahsan

Cuba u olls tengok... cantik kan gambo-gambo nihhhh........................

During gathering ASPURI 1 @ New York Hotel JB...


@ my friend's house after the NY gath....




Get together during my friend's son birthday...
The photographer was in pink tudung...



@ our friend's wedding day...




Cantik kannnn??? Berseri-seri tawww muka masing-masing. Saya pun berminat nak buat family outdoor photography dengan dia... Mesti best ada gambo yang cantik-cantik macam ni.

So u ollsss... yang staying @ Johor espeacially nya... kalo berminat nak guna khidmat member saya ni boleh laa contact dia....

Elly h/p : 016 7159800

Atau boleh emel dia di : ellydin79@yahoo.com (ym: ellydin79)

Boleh juga jalan-jalan tengok hasil kerjanya yang kreatif di http://photozsensor.fotopages.com/

Ok.. sekian pesanan khidmat masyarakat dari saya di petang Khamis yang mulia ini.... :)


4 comments:

sw33tdarling.com said...

gambar yang cantik mmg indah di pandang...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

TopsyTurvyMum said...

wahh...mak sukaaa!!
berseri2 ko nyahh!!

harus muka mak pun jadi cerah gemilang khennn...
tidak perlu lagi set whitening wakakaka!

maya amir said...

cantekkkss:))

Sayang.Ibu said...

sweetdarling.... btol tuuuu

TTM...btol nyahhh.... aku rs kena beli kamera best gamaknya kannn.. x yah bli whitening set... :P

hai maya... u punye gambo pun cantek2... kenan makkk... ahaksss