Monday, July 19, 2010

Merah Itu Platinum...

Apa kes tajuk macam tu??? Hehehheeee.....

Korang suka warna merah? Saya ermmm... so-so saja. Bukan favourite colour saya pun. Sebab warna merah kadang-kadang membuatkan saya kurang keyakinan diri untuk memakainya, nak-nak lipstik kaler merah menyala, memang takde dalam senarai warna lipstik saya. Baju kalo fully red pun saya tak ada, eh ada selai.. tapi tu pun baju hadiah untuk guru-guru tahun 6, jadik kena gak pakai. Yang lain takde laaa yang serba-merah.

Tapi, minggu lepas saya telah tertawan dengan warna merah. Macam tak percaya bila saya boleh beli warna merah itu. Balik umah try-try pun rasa macam.. wowwwww!!! Kompiden habessssssss ko nak pakai kaler merah menyala nih Cik Kiahhh??????????

Tapi kan, merah nih... errr not bad jugak lahhhh rasanya. Cuba korang tengok bad ke not bad?? Ada tak macam ciri-ciri nak kena kejo ngan lembu kalo lembu nampak mak???...

*

*


*


*

*

*

Saya dan Platinum-Merah...
Boley jadik SU Wanita U*MNO tak lepas nih??
:P


Itu tudung platinum A*riani terbaru saya. Warna merah bertone... Cantik di mata saya. Saya suka laaa tudung platinum nih sebab labuh melepasi dada. Tapi ada jugak platinum yang pendek, kena tengok betul-betul.


Budak-budak yang tak koser tengok ibu dia berangan tak habes-habes... :))



Korang ado tudung kaler MERAHlah mak ngah macam saya??????????? :)



6 comments:

TopsyTurvyMum said...

cantik ngan ko NYahh..sesuai sebab kulit ko cerah..

Kalau mak yg pakai, kena tepek bedak nyonya 2 ketul dulu..haha..

Sally said...

2 tone ariani ni cantiklah..berkenan tengok..:p

Ealyie said...

ko pakai apa jegh nyahhh.. cung! ;)

~Umi.Sufira~ said...

baju cantik tudung cantik orang laaaagii cantik...tapi kenapa ko nampak makin kurus???arghh makcik gak makin gemuks...:P

Sayang.Ibu said...

TTM.. ko x tau brp kati bedak haku tempek... :P

kak sally, mmg cantikkkk... kite tgh tunggu stok baru, nak yg kaler lite pink... pi laaa rembat selai dua.. gerenti puas hati.. :)

ely, terima kasih... ko saje nak buat kain haku koyak kannn.. LOL

mimi... uhuk uhukkkk... ko bior benor beb... ilusi optik kot.. aku rasa sama jek berat aku, xde turun 1 gram pun... muahahahaaaaa

~ As ~ said...

cantik lah org kulit cerah pakai kaler merah... aku ni zaman anak dara suka sangat kaler merah ni... kulit cerah mcm cikgu intan patut pakai kaler2 menyala mcm ni...cantik dan menyerlah gitu...