Thursday, July 15, 2010

Baldi Vs' Bucket

CIB... CIB... Sape yang mulakan nama gelaran glemer tu kat saya yer??? Sila kembangkan idong... :P

U olls tau ker apa itu CIB??? Tak tau??? Hahhhh... koser mak nak bagitau, pi laaa korang tanya pihak-pihak yang bertanggungjawab tuuuu.... apsal ko sengih-sengih MIO, Kak Non, TTM.. muahahhahaaaa

Tapi takpe, ai tak marah... ai lap u ollssss.... Korang semua kan penyeri hidop ai... ahakssss.... Apa motip n3 tak bermotip nih. Takde apo... saja-saja bikin modal di tengah-tengah musim ketandusan idea.

Jadik untuk mengakhiri n3 tak bermotip di pagi Khamis malam Jumaat yang mulia ini, saya tempekkan gambo paling sensasi lagi seksis.................

*


*


*

*

*

*

*

*

BALDI






VS'





POPPY BELLA BUCKET TOTE




Motifffff??????????? Lu pikir laaaa sendiriiiikkkkkkkkk.... *gelak syaitonnnn*


p/s.... TTM, ko kan suka beno gelaran CIB tu kannn... pe kata ko bagi aku sourvenir Bella-BUCKET sebijik kat haku... tengkiu... ai lap u.... muakakakkakaaaaaa... :))


9 comments:

Crazee Choc's said...

sungguh tak sesuai nyah ko candingkan bakul dgn bucket tu....huhu

isz_3707 said...

dulu masa aku pakai coach signature tripe tote mak aku panggil bag baldi. ada aku buat entry pasal tu tapi lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dulu nyah haha

Sally said...

walaupun mak tgh poning kepala ni..tapi gagahkan jugak untuk menyuai padankan antara bag dan baldi tu..ada iras2 gak la:p

m-i-o said...

hahahaha! adakah ini percubaan utk melakukan penjenamaan semula terhadap nama CIB tu? :P

anyway, i loikeee beg baldi tu. vogue gile! seswaii banget utk letak pembaris panjang :P

CikChelsea said...

sudah sampaikah beg mu ahkak?
beg puasa nihh!!

psstt..beg raya bila lg? hiksss~

Sayang.Ibu said...

marisa, aku buat VS tu... bukan gandingkan... hehehheee

iszan... baldi voks xpe nyahhhhh.. ahakssss

kak sally, ado iras2 kah??? tp cun x? ahahahahaa

mio... kat mana mak nak register penjenamaan semula nih? :P

CC... blom laaagggiiiii... *wink*
bag raya? ko bg laaa sourvenir ala2 hamper raya tuu... muahahhahaaaa

TopsyTurvyMum said...

CIB ku cayangg..

wakakakaka...
mak hanya mamfu bagi gambar pertama sahajaaa...mak dah pencen secara paksaan dgn designer bag ni huhuhu..

mmg vogue da vass Poppy bella tu..
kalau MIO nak taruk pembaris panjang, mak nak taruk sayur celery dlm tu, french bread pun sesuai rasanyaa..selalu beli taruk dlm beg plastik mesti terkeluar...

Sayang.Ibu said...

perrrggghhh ko TTM, bawak beg coach ke paso je ke??? muahahhahaaa..... ko kena berenti secara paksaan... mesti pasal beg ko dah tak muat almari nih... :)

knv said...

alaa... suruh aje si fid jahit beg baldi tu nyahh... jimaatttt kosssss! hang pi beli fabric dia kat US sana nunnnn :P harus voks tak hengat!

err.. si TTM tu pun pandai gak jahit LV tuhhhhh :P