Monday, October 4, 2010

Fakta Bukan Auta....

  • Saya kering kontang idea, tahap tandus untuk create entri baru.
  • Saya rasa masa untuk saya mengadap lappy juga amat terhad sekarang nih.
  • Kat skolah saya dah tak boleh online sebab modem sekolah rosak sejak sebelum Raya.
  • Kat rumah saya tak menyempat-nyempat nak duduk dengan heaven depan lappy... :(
  • Last entri 22 September, maknanya dah 11 hari saya tak update blog.
  • Dah 11 hari jugak saya tak baca btol-btol blog kawan-kawan.
  • Tengok.. saya nak buat fakta pakai point form nih pun nak kena hantuk kepala kat dinding, pikir mau taip apa.
  • Apakah ini petanda berakhirnya keserasian dunia blogging dan saya?
  • Saya rindu nak baca blog kawan-kawan.
Fakta yang terakhir yang ingin saya tahu.....

  • Korang rindu saya tak??? =======>>>> Soalan poyo macam bagussss... :P


4 comments:

knv said...

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

TopsyTurvyMum said...

beb...aku tingin gak nak jumpa ko tapi rasanya tak jejak johor kot..aku gi spore naik katerbang la..

ko free tak sabtu ni 09/10? nak jemput ko makan2 kat shah alam:)
e-mail aku kat r_adliah@yahoo.com.sg

knv said...

woit ttm! aku ko tak nak jemput ko? dah sah2 aku dok shah alam tau! kocik ati den! :D

Sayang.Ibu said...

TTM... halahhhh ko, singapore tu kt seberang tambak jer.. kite dating laa kat tepi tambak tu..muahahhahaa.. eh sabtu nih mcm x blh laa nyah, SIL aku mcm nk dtg umah.. anyway, TQ atas jmptn... :)

Kak non... blom sampai kad jmptn tuuuuu.. hahahhahaaa.... ai rindu kak non jugok tawwwwwww