Monday, October 25, 2010

Barang Free Memang Best!!!

Betul kan? Barang free memang best... Tak kira laaa apapun. Barang murah kalo free pun suka, apatah lagik kalo mahal. Korang setuju??????????? Kalo boleh dapat Lipstic MAC sebatang secara percuma, tak melompat lebih tinggi korang? :P

Saya baru saja dapat sebatang lipstic MAC yang berharga 50++ ke 60++ ek, acik lupo.. hahahahaaa.... Eh korang tak percaya?? Sungguhhhh... saya memang baru saja dapat lipstik MAC free.

Korang tau tak yang kita boleh redeem sebatang lipstik MAC dengan menukar 6 buah casing MAC? Maybe korang tau lah kot... hehehheee... Kepada yang tak tau, bekas @ casing jenama MAC ori bukan tiruan yang korang beli tu, jangan dibuang bila dah habis. Tak kisahlah casing lipstik, bedak, eye shadow, blusher, facial wash, make-up base.. apa sahaja... Kumpulkan semua casing yang dah kosong tu. Cukup 6 buah, korang bawak pi MAC, redeem lipstik FREE. Best kan??? Dulu saya tak tau, ada laaa sebijik dua yang saya dah buang... rugi.. rugi...

Baiklah berbalik kepada lipstik free yang saya dapat tu.. Saya memilih lipstik Amplifier Cosmo A20. Sebenarnya saya tak berapa sehati dengan lipstik MAC ni dulu, sebab saya ingatkan lipstiknya memang semua jenis kering, yang mengeringkan bibir saya jugak. Tapi rupanya MAC ada jugak range moist. Lipstik yang saya pilih tu adalah dari range moist, kalernya merupakan best seller - menurut kata S.A tu lah. Warna pilihan saya memang tak lari jauh dari lipstik-lipstik yang ada... light pink.. hehehheee... Tak bley laa warna lain, acik tak suko.. :P

Lipstik free berpossing di sisi eye shadow...


Owh... eye shadow tu tak free. Sebab eye shadow kaler pink mak dah abes, maka mak rembatlah sebijik... :)

Nak tengok kaler sebenar lipstik tersebut???? Nahhhh... tengoklah bibir mungil lagi seksi model di bawah...

*

*


*


*


Sila komen kaler lipstik saja bukan bibir tersebut.. Sekian, terima kasih.... *wink*




9 comments:

POSH76 said...
This comment has been removed by the author.
POSH76 said...

MAC mmg terbaek hehe

Rizziela said...

Cantiklah warna lipsttik tu...terletak ajer kat atas bibir mulus tu

Tapi saya tak guna brand MAC pun

Lin said...

dah selamat pun buang casing lipstick..klu tau, sure dah simpan.huhu

TopsyTurvyMum said...

woww!!

memang cun nyahh!
mak nak komen gak bibir tuu..
seksiiiii!

aku nyer lipstik tak pernah2 habiss..

sw33tdarling.com said...

wooww seksinya lips... :) :) :)

Sayang.Ibu said...

POSH...btollahhhh... ai sukakkk.. :)

rizziela.. tu je lah warna warni yg mampu ku tempek kat bibir sendirikkk.. eheheheeee

lin..dah buang? takpe laa... pasni simpan taw, jgn lupa.. :)

TTM.. listip kox abes2?? hahhh... jeles makkkkkkkkkkk... aku nih makan ke hape listip gamaknya ekkk?? :P

sweetdarling...hepppp... jgn komen bibirrr... hahahhaaaa

POSH76 said...

beb kalu u minat dgn long cardigan tu leh cari kat NICHE RM60 ++ or RM59.90 camtulah

Sayang.Ibu said...

oh ye ek posh?
NICHE.. online shop ke?