Monday, June 6, 2011

I Think....

I think... mood blogging ada sedikit mari. Tapi... aku rasa mau privatekan saja blog ini. Blog ini pun entah ada yang mau berkunjung atau tak. Kalo aku menulis kat blog, kisah merapu aku yang sebelum-sebelum nih pun banyak yang disalah-ertikan oleh sesetengah orang. Orang yang tak kenal diri aku yang sebenar... mesti menyampah baca kisah rapikan aku sebelum nih. Orang yang kenal pun ada gak yang nyampahhhh kannnnnnn.... hahahhahaaaaa..... Walopun aku rasa macam nak kata "ada aku kesah ko nyampah ke tak"... tapi untuk mengelakkan bertambah banyak dosa aku dan juga orang lain, baek laaa aku private kan sajer blog ini. Then, untuk yang rasa masih nak follow... take it on your own risk!!! :P

Ok... jadik, kalo rasa masih nak baca kisah hidup aku.... sila tinggal email untuk diberi salinan kunci umah... :)

Anyway, it may takes time for me to private this blog. Thank you untuk yang masih nak pollow blog mak.. Love u ollssss.... Truly, I miss blogging... :)




17 comments:

Ealyie said...

tok tok tokkk!
ealyie_14@yahoo.com

:p

saudah said...

nak follow jugak..

saudahsalleh@gmail.com

Nieza Ishak said...

jangan lufer org jauh .. ;)

k_nieza79@yahoo.com.

walaupun rapikkan ko sebulan sekali .. takpe la nyah .. aku layan jerwwww .... ;)

mirah said...

Huhu nak baca juga

nmirah@yahoo.com

~: UmmiNor:~ said...

sriledang@yahoo.com

~ As ~ said...

puanazmah@gmail.com

Min Aina Ila Aina said...

minainailaaina@gmail.com

Sz said...

ajak i p house warming umah baru nnt!

cik_sz@yahoo.com

cy said...

forget me NOT! azelina@gmail

Nuroll said...

nurul@radicare.com.my

suret said...

suret@yahoo.com

dah jarang ada..tup2 nak private..nak join jugak

suret said...

suretmansor@yahoo.com...

silap daaaa

Cikgu Musi said...

anos_80@yahoo.com

rlongbomba said...

nak pollow yek.

inarshad said...

marina@fsksm.utm.my mekasey!

"Yati@SayangShop" said...

integra7205@yahoo.com..arigatou!

Zety Zin said...

i follow...

zetyzin@gmail.com

:)