Friday, September 17, 2010

Best Ke??

Sana sini cerita pasal raya yer... Yelah tengah mood beraya masing-masing. Raya korang best ke? Harus laa best kannn... tetiap tahun pun best. Saya pun rasa macam tu, tapi... tahun nih extra best lah... sebab anak-anak dara sudah pandai beraya sama.. hehehheee. Terasa raya jadi happening bila diorang pun dah tau makna raya.

Tapi yang paling saya suka sebab gambar raya tahun nih macam best sangat. Rasa nak cuci semua gambar yang ada... Nak-nak gambar anak-anak dara saya laa.. :)

Korang layan gambo nih laaa.. antara gambo yang saya sangat suka...


Cuba peratikan, adik ngikut je gaya kakak possing..
:))





Luv this pic!!! :)




Possing ayu anak dara acik... :)


Favourite possing si adik.. cheeky btolllll... :P


Err... tuan punye blog tetaplah nak menempel... :P


Sape kata adik takde iras ibu?? Cuba korang perati, tang mana yang sama...



Banyak lagi gambo yang saya suka... tapi tu je lah yang larat upload. Korang pun kang tak larat nak tengok gambo-gambo gedix acik dan family... hahhahahaaaa.

Raya tahun nih, malam raya dan pagi raya saya di Pasir Gudang.. turn rumah mak sendirik. Then tengahari, ke Pontian pulak. Tahun nih tak balik ke Muar sebab mak saya pun tak balik. Jadi saya habiskan cuti raya banyak kat umah mak mertua ajer. Lagipun sian kat mak mertua saya, kalo tak kami sekeluarga ada... takde sape pun yang ada, sebab... biras saya dalam pantang kat umah ayah dia.. so adik ipar saya pun memang lebih banyak kat umah bininya lah. Kakak ipar saya pulak kena standby kat klinik.. maka raya pertama malam tu dia sekeluarga dah balik umah dia. Nasiblah ada menhantu solehah saya dan suami, kalo tak sorang ajelah mak mertua saya.. Tengok macam tu rasa nak beranak sepuluh... Tapi kalo beranak sepuluh pun blom tentu masa raya semua ada kannn... ehehhh...

Ok... jam dah pukul 1 pagi saya masih sibuk prepare schedule n3 untuk u olls.. sila terharu okehhh... :P

Saya kena tido, esok dah naik sekolah.. saya kena pi taklimat pengawas UPSR, tahun ni acik kena jaga peksa.. nyampah tawwwww.... nama GB yang submit, sian anak murid acik kena tinggal.. huhuhuuuuu. GB kata sengaja nak bagi duit lebih kat saya buat tambah-tambah duhet sopping... koser tawwwwwwwwwww.... :(

Konon-konon mood blogging blom mari, tapi macam biasa... acik dah merapu panjang lebo... Nasib laa korang kena baca... muahahahaaaa

Selamat hari raya u olls... sapa-sapa yang dekat, jemput laa beraya ke rumah... :)


7 comments:

~Umi.Sufira~ said...

Nyah..pandai betul anak dara ko berdua possing....baju pon cantik....sweet betul muka aina...:)

TopsyTurvyMum said...

mak rasa kalau adik tu rambut panjang cam kakak dia ada la iras ko nyahh...
comel2..pandai depa posingg!:D

Rizziela said...

cutenya budak2 n i bergambar..

Bila anak dah besar sikit..memangsyok kita berayakan

Fid said...

aku x mau menantu model yerk
kahkahkahkahkahkahkah

yg mak dia tu bley la jd model kakakak

berlian marliana said...

mesti lar tang jendul yg same ngan ibunye.hehehe..

Sayang.Ibu said...

Mimi... tu dtg mood diorang nak bergambo nyah, kalo x.. ampeh je.. manjang buat muka muncung.. hahahaaa... baju tu sponsored by SIL... errr... btw.. mak aina x sweet kah? wakakkakakaaaa

TTM... ko nak yg mana satu??? hahahhaaa....

Rizziela... mmg best bila anak2 dah pandai beraya.. rasa happening je. anak2 i, skrg bgn tdo je tanye hari ni nak beraya mana??? hahahhaaaa

cik fid.. mak pun tak rela anak mak jadik model... cukup laa jadik model koleksi mak jer... errr... mak dia kalo jadik model kang, mau lingkup agensi model yg amik.. wakakakkaaaa

cik berlian, sungguh kepoh acu nih... muahahahhaaaa

Anonymous said...

Cheap and trendy deisgner clothing from ronkaclothing.com where we sell: Du-Mi Shapewear, Hammitt Los Angeles, Vitamin A Gold/Pool Shimmer, Nell Couture, Plomo, NuBra, Print Dresses, The Battalion, Libertas, Oliver Peoples Eyewear, Oliver Peoples Eyewear, Feel The Piece, http://www.eicop.org/c-540-socks.aspx, Short Dresses, Inexpensive, Lisa Stewart Jewelry, HHN by Haute Hippie, Clutch, Thayer, Persaman, Nepali, Ray-Ban, Evening Dresses, Nicole Miller Prom, Pour La Victoire, LBD Laundry By Design, Dauphines of New York, flower girl, Alexander Wang, Lila Couture, Cali Dreaming, Torn by Ronny Kobo, Ash, Majestic, Ravon, Elan International, Melinda Maria Jewelry, Derek Lam, Torn by Ronny Kobo Joanna Cutout Dress, Blank Denim, Wraps, Maidenform, Monrow, Jonano, Skirts, Small Leather Goods, Blu Phoenix, Wayne, Ravon, BOYFRIEND/GIRLFRIEND, Chaser LA/NYC, Flat Sandals, M Missoni, Helmut Lang, Marc Jacobs Sunglasses, Hype Accessories, Rag & Bone/JEAN, Classique, Melie Bianco - all available from our online designer clothing store at 50% off sale! Check out http://arts.harvard.edu - harvard university arts and fashion.
We admire work of Harvard University Arts and Fashion - best school of arts where great designers learn
how to create great looking designer clothing!