Saturday, March 12, 2011

Blogging Mood Ke Laut?

Assalamualaikum u ollssss...

Rasa macam dah lama gilors tak memblog dan menjengah blog orang.

Lately ni perasaan malas membelenggu diriku (motip ayat jiwang???). Sesungguhnya memang blogging mood acik adalah ke laut sungguh.

Lagipun takde cerita-cerita hot untuk dishare (selama ni ado ke Tipah ooiiii???). Dah mula mengajar balik, workload pun bertambah.. Macam biasa.. Tapi now da mula cuti sekolah.. :)

Now update sikit kat tepi pool @ Daiman Swimming Centre sambil tengok anak-anak main air dan hubby & the gang yang tengah training diving.

Wokeyyyy... C u later frensss.. :)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Sally said...

hehhe ingatkan mood blogging ke laut memancing hheh:p

maya amir said...

takpe..slow2 nanti dtg balik mood tu.. kalau lame tak update, mmg mood terus ke longkang, laut, sungai sume bapak air laa die gi..hehehe..

Sayang.Ibu said...

Kak sally, kalo mancing ado gak pekdahnya... dapat ikan... paling tak pun anak ikan (eh?)...hahahahaa

maya... wakakakkaaa.... btol laaa aku pun pelik apsal dia p ke tpt2 berair jer.. kalo p sopping kompleks kan ado gak pekdah... *gelak guling2*

MarDiah said...

jom pakat buat rombongan pi Today tiram.. hehe.. ajak ely sekali. hihi..