Sunday, July 22, 2012

Alhamdulillah... Cubaan Memblog Semula... :)

Walopun roh memblog sudah lama terkubur, tapi ku gagahkan jugak untuk hidupkan balik roh memblog nih. Tak kisah laaa ada ke tak yang nak menyinggah blog bersawang nih... eh ni bukan tahap bersawang, dah macam umah tinggal pun hado... hahahahaaaa.. Tak pe, yang penting, ada sesuatu untuk dibaca di kemudian hari nanti. Plus aku dah open blog balik. Koser dah berprivacy2 nih. Dah ler serupa umah tinggal, lagik ada hati nak private? Hahahahhaaaa... *gelakkan diri sendirik*

Syukur Alhamdulillah, akhirnya penantian selama 9 bulan dah berakhir. Last entry blog nih aku announce tentang kewujudannya dalam rahimku. Dan entry kali nih, syukur lah... dia telah berkembang menjadi insan yang selamat ku lahirkan pada Jumaat, 13 Julai 2012 jam 12.15 a.m.


Akhirnya, berakhir penantian nak dapat baby boy! Syukur usaha dan doa kami dimakbulkan Allah jua. Semoga anak ini menjadi anak yang soleh penyejuk hati ibu & abah.... :)

Inilah dia hero pertama kami....

Nama pun dah dipilih. Ahmad Faheem Bin Shamsul. Maksud nama Yang Terpuji, Yang Memahami. InsyaAllah.... Semoga nama yang dipilih memberi impak yang baik untuk dirinya... Amin.


Permata Hati Kami....
Seluruh keluarga memang menantikan kehadiran permata hati kami ni. Almaklum dah agak lama jugak aku tak ada baby baru. Empat tahun dah tak beranak kecik... Hehe... 

Ok... Cukuplah dulu berkisah kali nih. Nanti aku citer pulak kisah kelahiran Ahmad Faheem sementara semuanya masih segar dalam kepala... :)

Selamat berpuasa untuk semua!!!! Maaf zahir batin...



11 comments:

cikgu su said...

Header blog dh kena tuko Wei...
Kang faheem kecik hati...

Tahniah....

mirah said...

Tahniah.. wah dah sama lah kita ni. Nanti blog kita asyik cerita pasal baby,, breastfeeding je lah nanti kan..
anyway, selamat kembali. Alamak, macamlah blog mirah aktif sgt, bersawang gak tu...

Sayang.Ibu said...

Kak Su.. tu laaaa pasal, kena tempah header baru nih.. haha

mirah baru bersalin jugak? dah dpt boy ek? thank u beb & tahniah utk mirah jugak. sama laaa kita blog dah bersawang.. :)

TopsyTurvyMum said...

Salam Nyahhhh..
Tahniah..Tahniah!!
Haku tak tahu pun noks ko preggy.
MasyaAllah macho sungguh Ahmad Faheem.

welcome back!

mak encik | SZ said...

alhamdulillah!
tahniaaahhhhh!
cikgu intan tak pose la bulan ramadhan tahun ini ye ;p

Sayang.Ibu said...

TTM thank u babe! alaa... aku pun dah lamaaaaa giler x aktip blog. baca blog pun dah jarang2 wehhhh... ni baru nak panas enjin balik.. hehe

SZ... nmpk gaya mcm tu laaa mak encik.. heheheeee.... tp mengharap gak dapat puasa kejap pun jadik laaa.... thank u yer

C!kpuanmuda® said...

oi! bye.. :p

Sayang.Ibu said...

hahahhahaaa.... haihai baibai laaa CPM... :P

rlongbomba said...

hi cikgu Intan...
welcome back

Min Aina Ila Aina said...

Tahniah dan selamat kembali.

puterikiut said...

mesti la ada yg nak jengah.. tahniah ye.. selamat berblog kembali.. suka suka suka..